Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επιβλητικός ο ΠΑΟ στο δεύτερο φιλικό με Περιστέρι - Ντεμπούτο για Ουάιτ και Έβανς (ΦΩΤΟ)
| 2021-09-01 21:49:00

Επιβλητικός ο ΠΑΟ στο δεύτερο φιλικό με Περιστέρι - Ντεμπούτο για Ουάιτ και Έβανς (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Επιβλητικός ο ΠΑΟ στο δεύτερο φιλικό με Περιστέρι - Ντεμπούτο για Ουάιτ και Έβανς (ΦΩΤΟ)

Το 2/2 έκαναν οι Πράσινοι που αντιμετώπισαν το απόγευμα της Τετάρτης (1/9) τους Περιστεριώτες σε μια αναμέτρηση προετοιμασίας που έγινε στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τους Οκάρο Ουάιτ και Τζέρεμι Έβανς να παίζουν για πρώτη φορά, ανεπίσημα, με το Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Την δεύτερη νίκη τους σε αγώνα προετοιμασίας σημείωσαν οι Πράσινοι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου καθώς επιβλήθηκαν του Περιστερίου με 85-68 και σε αντίθεση με τον αγώνα με το Αϊόνα του Ρικ Πιτίνο είχαν διαθέσιμους τους Οκάρο Ουάιτ και Τζέρεμι Έβανς.

Το Τριφύλλι ξεκίνησε πολύ δυνατά και ολοκλήρωσε το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ με 27-16, όμως οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου αντέδρασαν και με μπροστάρη τον Έρικ ΜακΚρι πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι με 40-43.

Στο δεύτερο μέρος οι Πράσινοι πίεσαν περισσότερο και βρήκαν λύσεις κυρίως με τους Παπαπέτρου και Παπαγιάννη και έφτασαν τη διαφορά στο +9 (67-58, 30') κάτι που διατήρησαν ως το τέλος του αγώνα,

Διαιτητές: Μάνος, Ψαριανός, Κάρδαρης

Τα δεκάλεπτα: 27-16, 40-43, 67-58, 85-68

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ένας από τους συνεργάτες του Δημήτρη Πρίφτη, ο Βασίλης Σίμτσακ έκανε δηλώσεις στο paobc.gr.

"Ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της προετοιμασίας και αυτά τα φιλικά μας βοηθούν να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες και το κατά πόσο έχουν αφομοιώσει τα plays που θέλει ο προπονητής. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ σοβαρή και σκληροτράχηλη ομάδα. Θα δούμε το βίντεο, θα δούμε σε τι χρειαζόμαστε βελτίωση και θα προσπαθήσουμε να τα αφομοιώσουμε στην ομάδα. Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας.

Όσο παίζουμε βελτιωνόμαστε, γιατί άλλο η προπόνηση και το 5 εναντίον 5 και άλλο ένας κανονικός αγώνας. Έχουμε πολλά καινούργια παιδιά και ευελπιστούμε μέσα από αυτά τα φιλικά η ομάδα να είναι έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της", είπε ο βοηθός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags