Facebook Pixel ΕΣΑΚΕ: Επίσημο! Τότε έχουμε την κλήρωση της νέας Basket League και του Σούπερ Καπ
| 2021-09-05 19:24:00

Επίσημο! Τότε έχουμε την κλήρωση της νέας Basket League και του Σούπερ Καπ

Sportdog Team
Επίσημο! Τότε έχουμε την κλήρωση της νέας Basket League και του Σούπερ Καπ

Ο ΕΣΑΚΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή (5/9) έκανε γνωστό το πότε θα υπάρξει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος για το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και των ημιτελικών του θεσμού που θα αρχίσει τη νέα αγωνιστική χρονιά.

ΕΣΑΚΕ: Την Δευτέρα (6/9) και συγκεκριμένα στις 13:00 για υπάρξει η κλήρωση της νέας Basket League αλλά και τους ημιτελικούς του φετινού Σούπερ Καπ, όπου θα αγωνιστούν στις 25-26 Σεπτεμβρίου, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Προμηθέας και Λαύριο, όπως ενημέρωσε την Κυριακή (5/9) η διοργανώτρια αρχή.

"Η διαδικασία των κληρώσεων, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, θα πραγματοποιηθεί τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ και οι εκπρόσωποι των ΚΑΕ θα την παρακολουθήσουν διαδικτυακά. Θα υπάρχει άμεση ενημέρωση για τις κληρώσεις από την ιστοσελίδα www.esake.gr. Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, για να διευκολυνθούν οι υποχρεώσεις του στον προκριματικό γύρο του FIBA Europe Cup, ο Ηρακλής θα έχει ρεπό την πρώτη αγωνιστική της κανονικής περιόδου του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος" αναφέρει η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags