Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν γίνονται αυτά - Κορυφαίος NBAer τα... παρατάει όλα για να παίξει σε ομάδα β' κατηγορίας!
Μπάσκετ
NBA
| 2021-09-13 02:14:00

Δεν γίνονται αυτά - Κορυφαίος NBAer τα... παρατάει όλα για να παίξει σε ομάδα β' κατηγορίας!

Sportdog Team
Δεν γίνονται αυτά - Κορυφαίος NBAer τα... παρατάει όλα για να παίξει σε ομάδα β' κατηγορίας!

Μοιάζει... τρελό, ανέκδοτο, ψέμα. Όμως, είναι ένα σενάριο που συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερους πόντους και φαίνεται πως δεν απέχει πολύ από το να γίνει πραγματικότητα!

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά...

Ο Μαρκ Γκασόλ ύστερα από μια σεζόν στους Λος Άντζελες Λέικερς επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε στο ΝΒΑ, τους Γκρίζλις. Όμως, στο Μέμφις δεν ήταν διατεθειμένοι να τον κρατήσουν και ο Ισπανός σέντερ έμεινε ελεύθερος.

Τα σενάρια για το μέλλον του τις προηγούμενες μέρες ήταν πολλά. Πρώτα για ομάδες του «μαγικού κόσμου», που ήθελαν να βάλουν έναν βετεράνο στο ρόστερ τους και στη συνέχεια για την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα. Όμως, φαίνεται πως τίποτα από αυτά δεν θα ολοκληρωθεί.

Όπως γράφεται σε ολοένα και περισσότερα ισπανικά media τις τελευταίες ώρες, ο 36χρονος παίκτης ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά όχι για λογαριασμό της «Μπάρτσα». Αντιθέτως, ο Γκασόλ φημολογείται πως θέλει να παίξει στη Χιρόνα, της οποίας είναι και πρόεδρος. Πρόκειται την ομάδα που τον «έστειλε» στο ΝΒΑ το 2008, η οποία πλέον αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία!

Προφανώς, η είδηση -εφόσον επιβεβαιωθεί- αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα... μπαμ του καλοκαιριού και η ευρωπαϊκή αγορά περιμένει με αγωνία τις οριστικές εξελίξεις.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags