Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστια έκπληξη με τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ - Νέα εποχή στο ελληνικό μπάσκετ (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2021-09-12 20:44:00

Τεράστια έκπληξη με τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ - Νέα εποχή στο ελληνικό μπάσκετ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τεράστια έκπληξη με τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ - Νέα εποχή στο ελληνικό μπάσκετ (ΦΩΤΟ)

Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις ο διάδοχος του Βασιλακόπουλου. Το ελληνικό μπάσκετ περνάει σε νέα εποχή, με τον Βαγγέλη Λιόλιο να αναλαμβάνει τα ηνία της Ομοσπονδίας, αφού αναδείχθηκε νικητής στις εκλογές της Κυριακής (12/9) με... αυτοδυναμία!

Μία καινούργια μέρα ξημερώνει για το ελληνικό μπάσκετ και την ΕΟΚ, καθώς έπειτα από πολλά χρόνια ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν είναι πια στη θέση του προέδρου, με τις σημερινές εκλογές να ορίζουν τον διάδοχό του.

Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχε το 97% των σωματείων που είχαν δικαίωμα ψήφου, δηλαδή τα 611 από τα 628 και η πλειοψηφία επέλεξε τον Βαγγέλη Λιόλιο ως τον επόμενο ηγέτη του ελληνικού μπάσκετ.

Ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα Πάτρας ήταν ο μεγάλος νικητής, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, αφήνοντας πίσω του τους Παναγιώτη Φασούλα και Άγγελο Παπανικολάου.

Συγκεκριμένα, ο Λιόλιος έλαβε 335 ψήφους, δηλάδη πάνω από το 50% και βγήκε με ποσοστά... αυτοδυναμίας. Τη 2η θέση πήρε η παράταξη του Φασούλα (180 ψήφοι) με τον Παπανικολάου να έρχεται 3ος (90 ψήφοι).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags