Facebook Pixel Κωνσταντίνος Ζέρβας: Τι γίνεται με τα project των νέων γηπέδων ΠΑΟΚ και Άρη - Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πήρε θέση
| 2021-09-14 22:07:00

Τι γίνεται με τα project των νέων γηπέδων ΠΑΟΚ και Άρη - Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πήρε θέση

Sportdog Team
Τι γίνεται με τα project των νέων γηπέδων ΠΑΟΚ και Άρη - Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πήρε θέση

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης έκανε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας όπου και αναφέρθηκε στην προσπάθεια τόσο του Δικεφάλου του Βορρά, όσο και των Κίτρινων για τη δημιουργία νέων γηπέδων.

Κωνσταντίνος Ζέρβας: Για τα πλάνα των νέων γηπέδων ΠΑΟΚ και Άρη τοποθετήθηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Αναλυτικά τα όσα είπε για τα δύο ζητήματα:

"Πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικά μοντέλα. Όσον αφορά το γήπεδο του ΠΑΟΚ, η διαδικασία ουσιαστικά ολοκληρώνεται, με την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος. Κι εκεί περιμένουμε τον επενδυτή, τον κ. Ιβάν Σαββίδη, να τρέξει τις διαδικασίες. Και όλοι οι φορείς θα είμαστε δίπλα του. Και για τη χρήση του Καυτανζογλείου έχει θεσμοθετηθεί η αφαίρεση των χρημάτων από αυτά που θα δαπανηθούν για τη μίσθωσή του.

Όσον αφορά το γήπεδο του Άρη, μιλάμε για την ανταλλαγή της έκτασης του γηπέδου με μία έκταση 170 στρεμμάτων στην περιοχή του ΙΚΕΑ. Το γήπεδο θα κατεδαφιστεί και θα φτιαχτεί το καινούριο μαζί με εμπορικούς χώρους".

Πηγή: thessnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags