Facebook Pixel Ντούσαν Ίβκοβιτς - Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Συγκινεί ο "Ζοτς" για Ίβκοβιτς: "Είμαι πολύ στεναχωρημένος, τον ευχαριστώ για όσα μου έμαθε"
| 2021-09-17 10:35:00

Συγκινεί ο "Ζοτς" για Ίβκοβιτς: "Είμαι πολύ στεναχωρημένος, τον ευχαριστώ για όσα μου έμαθε"

Sportdog Team
Συγκινεί ο "Ζοτς" για Ίβκοβιτς: "Είμαι πολύ στεναχωρημένος, τον ευχαριστώ για όσα μου έμαθε"

Ο θάνατος του Ντούσαν Ίβκοβιτς «κόστισε» πολύ στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στον κουμπάρο του μετά τον φιλικό αγώνα της Παρτιζάν με την Αναντολού Εφές, όπου τιμήθηκε ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς.

Ντούσαν Ίβκοβιτς - Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Πιο συγκεκριμένα ο «Ζοτς» δήλωσε για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς:

«Είμαι χαρούμενος για τον Νόβιτσα, γιατί ήταν το δικό του παιχνίδι. Του έδωσα συγχαρητήρια για ότι έκανε για την Παρτιζάν. Αλλά ήταν προσωπικά μία δύσκολη ημέρα για εμένα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της Παρτιζάν που παρευθρέθηκαν και αποχαιρετήσαμε όλοι τον Ντούντα με τον τρόπο που του άξιζε. Προσπάθησα όσο ήταν δυνατόν να είμαι συγκεντρωμένος στον αγώνα. Οι παίκτες μου έπαιξαν καλά, αλλά η Εφές είχε πολλές απουσίες.

Είμαι πολύ στεναχωρημένος από τότε που έμαθα τα δυσάρεστα νέα. Δεν θέλω να πω πολλά για την σχέση μου με τον Ντούντα, όλοι την γνωρίζουν. Νομίζω πως η Παρτιζάν έκανε ό,τι μπορούσε για να τον αποχαιρετήσει με έναν αξιοπρεπή τρόπο. Θα υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον για κάτι μεγαλύτερο, μιας και έδωσε τα πάντα στην Παρτιζάν. Τον ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθε, μέσα κι έξω από τα γήπεδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags