Facebook Pixel ΕΣΑΚΕ: Έβγαλε είδηση ο Αυγενάκης - Μειώνονται οι ποινές στο μπάσκετ - "Προχωράμε σε ρύθμιση ώστε..."
Μπάσκετ
| 2021-09-20 16:01:00

Έβγαλε είδηση ο Αυγενάκης - Μειώνονται οι ποινές στο μπάσκετ - "Προχωράμε σε ρύθμιση ώστε..."

Sportdog Team
Έβγαλε είδηση ο Αυγενάκης - Μειώνονται οι ποινές στο μπάσκετ - "Προχωράμε σε ρύθμιση ώστε..."

Ο Λευτέρης Αυγενάκης προανήγγειλε τη μείωση της ποινής αφαίρεσης βαθμών για τις ΚΑΕ που δεν πήραν πιστοποιητικό από την ΕΕΑ, μιλώντας στην παρουσίαση της νέας Basket League.

ΕΣΑΚΕ: Ο υφυπουργός αθλητισμού μίλησε για την νέα εποχή που ξεκίνησε στην ΕΟΚ, αλλά και τις ρυθμίσεις που θα κάνει η Πολιτεία για τις τιμωρίες των ΚΑΕ, κάνοντας δεκτό το σχετικό αίτημα του ΕΣΑΚΕ.

«Αφουγκραστήκαμε το ζήτημα ποινής αφαίρεσης 5-10 βαθμών για όσες ομάδες έχουν ζήτημα με την αδειοδότηση. Προχωράμε σε ρύθμιση ώστε η ποινή για τις ΚΑΕ να είναι λιγότερο εξοντωτική και περισσότερο αναλογική. Η μη χορήγηση ή ανάκληση πιστοποιητικού συμμετοχής θα τιμωρείται με ποινή αφαίρεσης τριών ως πέντε βαθμών της τρέχουσας ή της επόμενης περιόδου. Οι ΚΑΕ που κατέθεσαν εκπρόθεσμα τον φάκελο, θα τιμωρούνται κατ’ εξαίρεση με ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού», τόνισε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Όσο για τη νέα εποχή στην ΕΟΚ με την έλευση του Βαγγέλη Λιόλιου στην προεδρία, είπε:

«Το μπάσκετ αφήνει πίσω του τη διοικητική ανωμαλία των τελευταίων μηνών. Εύχομαι καλή επιτυχία στους προέδρους του ΕΣΑΚΕ και της ΕΟΚ. Συνεργαζόμαστε, δουλεύουμε με πολλές πάσες και θέλουμε πολλά εύστοχα τρίποντα. Χάθηκε χρόνος πολύτιμος, από τη μια με την πανδημία και μια ιδιοκτησιακή αντίληψη του ισόβιου προέδρου. Όμως φτάσαμε στην ώρα μηδέν, το μπάσκετ μας χρειάζεται όλους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags