Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τρομερές ατάκες Παπαπέτρου και... αποθέωση για την επιστροφή του Ολυμπιακού!
Μπάσκετ
| 2021-09-20 17:03:00

Τρομερές ατάκες Παπαπέτρου και... αποθέωση για την επιστροφή του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Παπαπέτρου και... αποθέωση για την επιστροφή του Ολυμπιακού!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην επάνοδο του μεγάλου αντιπάλου της ομάδας του στη Basket League, ενώ ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε για την περσινή σεζόν του Τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Την πεποίθηση ότι η επιστροφή του Ολυμπιακού στη Basket League θα κάνει καλό τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Αναλυτικά όσα είπε ο ηγέτης του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου πρωταθλήματος:

Για τον νέο Παναθηναϊκό του Δημήτρη Πρίφτη: «Νομίζω ότι η ομάδα έχει διατηρήσει ένα μέρος του κορμού από πέρυσι, μαζί με την προσθήκη αρκετών παικτών και του νέου προπονητή. Θέλουμε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα από πέρυσι. Ο κόουτς έχει δική του φιλοσοφία και δομή για το πώς θέλει να παίξει η ομάδα. Προσπαθούμε να το δείξουμε και στα φιλικά, θέλουμε να παίζουμε ομαδικά στην επίθεση και σκληρά στην άμυνα. Ελπίζω να έχουμε όλοι υγεία και το πρωτάθλημα να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό. Καλή επιτυχία σε όλους».

Για την επιστροφή του Ολυμπιακού: «Σίγουρα είναι ένα κίνητρο. Η "αντιπαλότητα" των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο δίνει διαφορετική γεύση στο πρωτάθλημα. Εμείς επικεντρωνόμαστε στη δική μας ομάδα και αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Όμως, σίγουρα, η επιστροφή του Ολυμπιακού κάνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Έχει μια ομάδα με υψηλό μπάτζετ, πολύ καλούς παίκτες και ένα πολύ καλό σύνολο».

Από την πλευρά του, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πέτυχε τους στόχους που είχε θέσει για την περασμένη σεζόν.

«Η περσινή χρονιά έφυγε, μια χρονιά δύσκολη κοινωνικά και αθλητικά. Εμείς ως Παναθηναϊκός πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Το βασικό είναι από εδώ και πέρα. Εύχομαι υγεία και κανονικότητα, στην αθλητική και την κοινωνική μας ζωή», είπε ο παράγοντας του Τριφυλλιού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags