Facebook Pixel Σούπερ Καπ: Αυτό το κανάλι θα μεταδώσει το Super Cup - Τι ώρα παίζουν ΠΑΟ και ΑΕΚ
| 2021-09-22 22:17:00

Αυτό το κανάλι θα μεταδώσει το Super Cup - Τι ώρα παίζουν ΠΑΟ και ΑΕΚ

Sportdog Team
Αυτό το κανάλι θα μεταδώσει το Super Cup - Τι ώρα παίζουν ΠΑΟ και ΑΕΚ

Στο δεύτερο Super Cup συμμετέχουν Παναθηναϊκός, Λαύριο, ΑΕΚ και Προμηθέας και θα γίνει το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Σεπτεμβρίου στο κλειστό "Δ. Τόφαλος" στην Πάτρα.

ΕΡΤ: Η δημόσια τηλεόραση θα είναι αυτή που πρόκειται να μεταδώσει το δεύτερο Super Cup μπάσκετ που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 25-26 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα, με την συμμετοχή των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Λαυρίου και Προμηθέα.

"Το 2ο Super Cup του μπάσκετ αποκλειστικά στην ΕΡΤ 

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς κρίνεται στο παρκέ της ΕΡΤ. Παρακολουθήστε από την Πάτρα το 2ο Super Cup του ΕΣΑΚΕ, σε απευθείας και αποκλειστική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός, Λαύριο, ΑΕΚ και Προμηθέας, οι τέσσερις καλύτεροι του περσινού πρωταθλήματος θα αναμετρηθούν για τον τίτλο σε νοκ άουτ παιχνίδια το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι αγώνες θα είναι οι πρώτοι επίσημοι για τις τέσσερις ομάδες, στο ξεκίνημα μιας ιδιαίτερα  απαιτητικής αγωνιστικής περιόδου.

Η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο της αχαϊκής πρωτεύουσας «Δημήτρης Τόφαλος», με την παρουσία κόσμου στις κερκίδες.
Η παρουσία φιλάθλων αποτελεί μια σημαντική διαφορά σε σχέση με την περσινή πρώτη διοργάνωση του Super Cup που φιλοξενήθηκε στο Περιστέρι.

Με όλες τις αλλαγές που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, οι τέσσερις ομάδες υπόσχονται δυνατές μονομαχίες και συγκινήσεις.

Το πρόγραμμα των αγώνων
Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021
16:30  Παναθηναϊκός – Λαύριο   (ΕΡΤ3)
21:00  Προμηθέας – ΑΕΚ   (ΕΡΤ3)

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021
16:30  Μικρός τελικός   (ΕΡΤ3)
21:00  Μεγάλος τελικός   (ΕΡΤ3)
", αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags