Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτό ήταν το "χρυσό" συμβόλαιο του Ολυμπιακού σε Μήτογλου - Υπέγραψε για να… φύγει ο Βεζένκοφ!
Μπάσκετ
| 2021-09-23 23:18:00

Αυτό ήταν το "χρυσό" συμβόλαιο του Ολυμπιακού σε Μήτογλου - Υπέγραψε για να… φύγει ο Βεζένκοφ!

του Pick n' Scroll
Αυτό ήταν το "χρυσό" συμβόλαιο του Ολυμπιακού σε Μήτογλου - Υπέγραψε για να… φύγει ο Βεζένκοφ!

Η απόφαση Μπαρτζώκα για μεταγραφή και ο ελεύθερος Τίμα. Το νέο και πάρα πολύ δυνατό συμβόλαιο του Βούλγαρου άσου στο Λιμάνι, γιατί πήρε τα χρήματα που προορίζονταν για τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού και νυν της Αρμάνι και ποια η απόφασή του για το μέλλον.

Ο Ολυμπιακός εξέπληξε πολύ κόσμο, επεκτείνοντας πρόωρα το συμβόλαιο του Αλέξανδρου Βεζένκοφ.

Το συμβόλαιο με τον Ελληνοβούλγαρο φόργουορντ έληγε κανονικά το καλοκαίρι του 2022. Οι Πειραιώτες, όμως, για να μην κινδυνέψουν να τον χάσουν, του έκαναν εξαιρετική πρόταση και εν τέλει συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί μέχρι το 2024. Τον Βεζένκοφ τον είχαν βάλει στο στόχαστρό τους 2-3 πολύ καλές ομάδες της Ευρωλίγκας και πλησιάζοντας το καλοκαίρι του 2022 θα έκαναν την επίθεσή τους. Εμειναν, όμως, με την όρεξη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Βούλγαρος, πάντως, έχει στο νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό το δικαίωμα να πάει στο ΝΒΑ, που είναι και ο μεγάλος του στόχος. Εναντι συγκεκριμένου ποσού μπορεί να μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του στον μαγικό κόσμο της Αμερικής. Αυτή την στιγμή, όμως, κάτι τέτοιο είναι μακρινό και όλοι στον Ολυμπιακό αυτό, που κοιτάνε είναι πως θα πάρουν φέτος όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους.

Για να μπουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο οι Αγγελόπουλοι έδωσαν πολλά χρήματα στον Βεζένκοφ. Κάτι λιγότερο από 3 εκ. ευρώ. Πρόκειται για τα χρήματα, που έδιναν το καλοκαίρι στον Ντίνο Μήτογλου για να κατηφορίσει στον Πειραιά. Ο Μήτογλου, όμως, αποφάσισε να πάει στην Ιταλία και την Αρμάνι με απώτερο στόχο να βρεθεί στο ΝΒΑ.

Πλέον ο Ολυμπιακός πορεύεται ως έχει, αφού στο άμεσο μέλλον δεν πρόκειται να κάνει άλλη κίνηση. Θα ξεκινήσει έτσι την Ευρωλίγκα και αν στην πορεία δει ότι κάτι του λείπει, τότε θα πάρει τον έκτο του ξένο. ‘Η θα κάνει μεταγραφή, αν του προκύψει κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο Γιάνις Τίμα, που μίλησε προ καιρού με τον Ολυμπιακό, παραμένει ελεύθερος, περιμένοντας να βρει συμβόλαιο για πρώτη φορά στη καριέρα του στο ΝΒΑ. Και όσο μένει ελεύθερος, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags