Facebook Pixel Ολυμπιακός: Επίσημο! Τότε αποχαιρετά ο Ολυμπιακός τον Βασίλη Σπανούλη
| 2021-09-24 20:02:00

Επίσημο! Τότε αποχαιρετά ο Ολυμπιακός τον Βασίλη Σπανούλη

Sportdog Team
Επίσημο! Τότε αποχαιρετά ο Ολυμπιακός τον Βασίλη Σπανούλη

Η Ερυθρόλευκη ΚΑΕ ετοιμάζεται να τιμήσει τον Kill Bill για την παρουσία του και την προσφορά του στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2010 έως το 2021 και για αυτό το λόγο εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ορίζοντας την ημερομηνία.

Ολυμπιακός: Τον Βασίλη Σπανούλη θα τιμήσουν οι Ερυθρόλευκοι για την προσφορά τους από το 2010 έως το 2021και για αυτό το λόγο ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου όπου θα μιλήσουν για τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας, ενώ και ο ίδιος θα περιγράψει όσα έζησε σε μια τεράστια διαδρομή, που είχε ως αποκορύφωμα την κατάκτηση της EuroLeague σε Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο.

Η συγκεκριμένη διαδικασία θα γίνει στο ΣΕΦ και δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι δημοσιογράφοι ενώ παράλληλα θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Live Streaming από το κανάλι YouTube της ομάδας.

"Την Δευτέρα (27/09, 18:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Βασίλης Σπανούλης και οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου για το "αντίο" από τα παρκέ του Μεγάλου Αρχηγού.

Η συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα παραβρεθούν ΜΟΝΟ δημοσιογράφοι, θα μεταδοθεί Live από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο YouTube", αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags