Facebook Pixel Σικάγο Μπουλς: Απίστευτα πράγματα! "Ο Τζόρνταν ζήλευε τα... προσόντα του Πίπεν..."
| 2021-09-24 20:50:00

Απίστευτα πράγματα! "Ο Τζόρνταν ζήλευε τα... προσόντα του Πίπεν..."

Sportdog Team
Απίστευτα πράγματα! "Ο Τζόρνταν ζήλευε τα... προσόντα του Πίπεν..."

Ο πρώην βοηθός προπονητή των μεγάλων Σικάγο Μπούλς έκανε πικάντικες αποκαλύψεις τόσο για τον Air όσο και για τα πράγματα που πραγματικά... φθονούσε από τους συμπαίκτες του.

Σικάγο Μπουλς: Ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Σκότι Πίπεν υπήρξαν από τα πιο θρυλικά δίδυμα της ιστορίας του NBA, ενώ μαζί κατέκτησαν έξι πρωταθλήματα με την μυθική ομάδα του Σικάγο.

"Με βοήθησε πολύ, όσον αφορά τον τρόπο που πρέπει να προσεγγίζω το παιχνίδι. Όταν μιλάνε για τον Μάικλ Τζόρνταν, πρέπει να μιλάνε και για τον Σκότι Πίπεν. Δεν θα κέρδιζα χωρίς τον Σκότι Πίπεν. Και γι’ αυτόν τον θεωρώ τον καλύτερο συμπαίκτη στην ιστορία", είχε δηλώσει ο Τζόρνταν στο Last Dance.

Όμως φαίνεται ότι εκτός από την αλληλεξάρτηση που είχαν υπήρχαν και συναισθήματα ζήλιας, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τζόνι Μπαχ, που ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας από το 1986-1994 και 2003-2006.

"Όποτε πήγαιναν στο Λος Άντζελες οι Μπουλς, η Μαντόνα υποδεχόταν τον Πίπεν με λιμουζίνα που είχε τζακούζι» είχε αναφέρει ο αείμνηστος βοηθός του Φιλ Τζάκσον, που είχε εξηγήσει πως «στον Μάικλ δεν άρεσε που ο συμπαίκτης του περνούσε… ποιοτικό χρόνο με μία από τις διασημότερες τραγουδίστριες παγκοσμίως.

Μάλιστα, της έλεγε πως ο ίδιος θα μπορούσε να την ικανοποιήσει καλύτερα από εκείνον, με την Μαντόνα να του απαντά πως δεν υπάρχει περίπτωση! Ο Πίπεν, άλλωστε, ήταν πιο… προικισμένος. Τον Μάικλ τον “σκότωνε” το πόσα μοντέλα περίμεναν τον Πίπεν όπου και αν πήγαινε", είπε το πρώην πλέον στέλεχος των Σικάγο Μπουλς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags