Facebook Pixel ΑΕΚ: Έρχονται εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά το Super Cup - Η ατάκα του Δέδα που άναψε... φωτιές
| 2021-09-26 20:54:00

Έρχονται εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά το Super Cup - Η ατάκα του Δέδα που άναψε... φωτιές

Sportdog Team
Έρχονται εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά το Super Cup - Η ατάκα του Δέδα που άναψε... φωτιές

Μπορεί η Ένωση να εντυπωσίασε στην αναμέτρηση με το Λαύριο, για τον μικρό τελικό της διοργάνωσης, όμως αυτό που τράβηξε τα βλέμματα όλων ήταν αυτά που δήλωσε ο τεχνικός των Κιτρινόμαυρων μετά τον αγώνα.

ΑΕΚ: Εξαιρετική ήταν η Ένωση που κέρδισε άνετα με 86-67 το Λαύριο, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις από την βαριά ήττα από τον Προμηθέα, όμως μια ατάκα του Στέφανου Δέδα, μετά τον μικρό τελικό ήταν αυτή που τράβηξε πάνω της τα... βλέμματα.

"Σίγουρα δεν είμαστε πλήρεις όπως έχω πει και στο ξεκίνημα. Χρειαζόμαστε και αθλητικότητα στην άμυνά μας", είπε ο Έλληνας τεχνικός δείχνοντας πολλά για τη σεζόν που έρχεται.

Το βασικό που φαίνεται είναι το γεγονός πως οι Κιτρινόμαυροι προφανώς και δεν έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις τους και φαίνεται ότι αναζητούν παίκτη με διαφορετικά στοιχεία από αυτά των Γέλοβατς και Μπόγρη κοντά στο καλάθι, μιας και η ομάδα της Πάτρας έκει βρήκε χώρο και... χτύπησε την Ένωση.

Έτσι η ΑΕΚ έχει ανοιχτά τα... μάτια της για παίκτη που θα παίζει στην ρακέτα και θα είναι αρκετά αθλητικός, μιας και δεν μπορούσε να κρυφτεί ούτε με τον Προμηθέα, αλλά ούτε και με το Λαύριο το ζήτημα που υπάρχει εκεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags