Facebook Pixel Παναγιώτης Αγγελόπουλος - Ολυμπιακός: Υπόκλιση Π. Αγγελόπουλου σε Σπανούλη - "Έδωσε στον Ολυμπιακό winning spirit - Είναι ο κορυφαίος"
| 2021-09-27 18:54:00

Υπόκλιση Π. Αγγελόπουλου σε Σπανούλη - "Έδωσε στον Ολυμπιακό winning spirit - Είναι ο κορυφαίος"

Sportdog Team
Υπόκλιση Π. Αγγελόπουλου σε Σπανούλη - "Έδωσε στον Ολυμπιακό winning spirit - Είναι ο κορυφαίος"

Τις δικές του αποκαλύψεις έκανε ο ένας των δύο διοικητικών ηγετών των Ερυθρόλευκων τονίζοντας πως δεν περίμενε κανείς όταν αποφασίστηκε να έρθει ο Kill Bill στον Πειραιά να κατακτηθούν οι δύο διαδοχικές Euroleague.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος - Ολυμπιακός: Στη νοοτροπία του Βασίλη Σπανούλη και στον τρόπο που χτίστηκε η ομάδα των Ερυθρολεύκων γύρω του από το 2010 και μετά στάθηκε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ στην συνέντευξη τύπου που γίνεται στο ΣΕΦ.

"Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τον μεγαλύτερο μπασκετμπολίστα στην ιστορία του Ολυμπιακού. Το διαφορετικό που θέλω να πω είναι ότι νιώθω τυχερός που ζήσαμε αυτή τη δεκαετία του Σπανούλη. Εμείς βάζαμε λεφτά από το 2004, το 2010 πήραμε τον Βασίλη στην ομάδα. Γύρω του χτίστηκε μια ομάδα με ένα πνεύμα refuse to lose, με άρνηση στην ήττα, χωρίς να έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ, πάντα σε συνεργασία με κορυφαίους προπονητές.

Πήραμε διαδοχικές ευρωλίγκες, παίξαμε σε τελικούς, κατακτήσαμε πρωταθλήματα στην Ελλάδα, λιγότερα απ' όσα θα έπρεπε να έχουμε πάρει αλλά δεν είναι της παρούσης για να το συζητήσουμε αυτό. Ο Ολυμπιακός θα ξαναπάει σε Final Four, Ευρωλίγκα δεν ξέρουμε αν θα ξαναπάρουμε αλλά το ελπίζουμε. Αυτά που ζήσαμε με τον Σπανούλη δεν τα περίμενε κανείς και δεν αναφέρομαι μόνο και στο 2012 και το 2013.

Η πειθαρχία του και η αγωνιστική του αξία έκαναν καλύτερους τους συμπαίκτες του. Έδινε το παράδειγμα και στην προπόνηση και παντού. Είμαστε τυχεροί που τα ζήσαμε", είπε ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags