Facebook Pixel Γιάννης Αντετοκούνμπο: Απίστευτη υπόκλιση Αντετοκούνμπο σε Σπανούλη - "Χωρίς εσένα δεν θα υπήρχε Γιάννης"
| 2021-09-27 19:23:00

Απίστευτη υπόκλιση Αντετοκούνμπο σε Σπανούλη - "Χωρίς εσένα δεν θα υπήρχε Γιάννης"

Sportdog Team
Απίστευτη υπόκλιση Αντετοκούνμπο σε Σπανούλη - "Χωρίς εσένα δεν θα υπήρχε Γιάννης"

Ο Greek Freak έδωσε το παρών μέσω βίντεο στην συνέντευξη Τύπου για τον Kill Bill αναφέροντας πως θα προσπαθήσει να πάρει την σκυτάλη από τον αρχηγό των Ερυθρολεύκων.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το επίσημο τέλος στην μεγάλη καριέρα του έβαλε ο Βασίλης Σπανούλης και ο Greek Freak έστειλε το δικό του μήνυμα στον Kill Bill κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που γίνεται στο ΣΕΦ.

"Γεια σου Βασίλη, κατ' αρχάς θέλω να σου πω ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για το μπάσκετ, για όσα έχεις κάνει και για εμένα... Αυτή τη νοοτροπία που έχεις, λίγοι την είχαν... Και γι' αυτό ήσουν ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Και αυτό προσπαθώ να κάνω εγώ ο ίδιος. Δεν ήταν το ταλέντο, δεν ήσουν ο πιο ψηλός, δεν ήσουν ο πιο γρήγορος, δεν ήσουν ο πιο δυνατός αλλά δούλευες σκληρά. Ήμουν στην Εθνική μαζί σου για έναν χρόνο και έμαθα πάρα πολλά από εσένα.΄'Όπως κι εσύ πήρες την σκυτάλη από τον Νίκο (Γκάλη), προσπαθώ να πάρω την σκυτάλη από εσένα και να συνεχίσω αυτή τη νοοτροπία και να γίνω ο καλύτερος παίκτης που μπορώ. Όπως μάθαμε πάρα πολλά από τον Γκάλη, έχουμε μάθε και από εσένα. Χωρίς Νίκο δεν θα υπήρχε Βασίλης και χωρίς Βασίλη δεν θα υπήρχε Γιάννης! Ευχαριστούμε Βασίλη", είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags