Facebook Pixel Νίκος Χατζηνικολάου - Βασίλης Σπανούλης: ΒΟΜΒΑ Χατζηνικολάου με Σπανούλη - ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ποιοι θα μιλήσουν στην εκπομπή - Άφωνη η Ελλάδα!
| 2021-09-28 09:00:00

ΒΟΜΒΑ Χατζηνικολάου με Σπανούλη - ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ποιοι θα μιλήσουν στην εκπομπή - Άφωνη η Ελλάδα!

Sportdog Team
ΒΟΜΒΑ Χατζηνικολάου με Σπανούλη - ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ποιοι θα μιλήσουν στην εκπομπή - Άφωνη η Ελλάδα!

Έρχεται μία εκπομπή που θα... καθηλώσει Ολυμπιακούς, Παναθηναϊκούς, φίλους του μπάσκετ και γενικά εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές.
 

Νίκος Χατζηνικολάου - Βασίλης Σπανούλης: Η εβδομάδα του Βασίλη Σπανούλη! Η εμβληματική μορφή του Ολυμπιακού μετά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες μαζί με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, την Πέμπτη θα είναι καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή της σεζόν για το «Ενώπιος Ενωπίω».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα υποδεχτεί τον «V-Span» (Πέμπτη 30/9, 23:00, ΑΝΤ1), με τον πρώην αρχηγό των «ερυθρολεύκων» να μιλά για την απόφασή να σταματήσει το μπάσκετ, τα πρώτα βήματά του στα παρκέ, τη μετακίνησή του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, τον Νίκο Γκάλη, τον Παναγιώτη Γιαννάκη και την οικογένειά του. Παράλληλα, θα ακουστούν δηλώσεις για τον Βασίλη Σπανούλη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Αλέξη Τσίπρα και κορυφαίους παίκτες και προπονητές.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

“Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει στο καθιερωμένο του ραντεβού με την εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” που έχει γράψει τη δική της ιστορία για περισσότερες από τρεις δεκαετίες στο τηλεοπτικό τοπίο.

Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, στις 23:30, η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» θα είναι και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με καλεσμένο τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο θρύλος του μπάσκετ -σε μια συνέντευξη από καρδιάς- αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και κάνει τον απολογισμό της λαμπρής του διαδρομής.
Το ξεκίνημα στη Λάρισα και τα πρώτα βήματα στο Μαρούσι.

Το παρασκήνιο της πολυσυζητημένης μεταγραφής του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό. Η σχέση του με την Ολυμπία και τα έξι παιδιά του.

Τι πιστεύει για τον Νίκο Γκάλη και για τον Παναγιώτη Γιαννάκη;

Τι λένε για τη θρυλική πορεία του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, αλλά και κορυφαίοι παίκτες και προπονητές;

«Ενώπιος Ενωπίω», με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Πρεμιέρα Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη στις 23:30.”

Η γυναίκα που έκανε έξαλλο on camera τον Χατζηνικολάου: "Μη μας δείρεις - Εγώ φερέφωνο;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεξαρτήτως της γνώμης που μπορεί να έχει κανείς, είναι αναμφισβήτητο ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ενδεχομένως η πιο χαρακτηριστική φυσιογνωμία των ελληνικών ΜΜΕ.

Ανάμεσα λοιπόν στις εκατοντάδες εκπομπές που έχει κάνει στην καριέρα του υπάρχουν και κάποιες (μειοψηφία είναι η αλήθεια) στις οποίες οι τόνοι ανέβηκαν.

Και ανάμεσα στους χιλιάδες καλεσμένους που έχει φιλοξενήσει σε πάνελ, υπάρχουν και κάποιοι με τους οποίους «αρπάχτηκε» (σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό).

Ένας από τους πιο... άγριους δημόσιους καυγάδες του λοιπόν, ήταν με τη Λιάνα Κανέλλη, με την οποία είχε χαμός. Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags