Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Ανατροπή με Ιτούδη και Εθνική Ελλάδας - Αποκάλυψη Βατούτιν!
| 2021-09-28 17:00:00

Ανατροπή με Ιτούδη και Εθνική Ελλάδας - Αποκάλυψη Βατούτιν!

Sportdog Team
Ανατροπή με Ιτούδη και Εθνική Ελλάδας - Αποκάλυψη Βατούτιν!

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Ιτούδη και το "φλερτ" του με την ΕΟΚ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας.
 

Εθνική Ελλάδας: Ο Αντρέι Βατούτιν ξεκαθάρισε ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει δώσει ακόμα το "πράσινο φως" στον Δημήτρη Ιτούδη ώστε να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας διέψευσε έτσι τα ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για συμφωνία, φανερώνοντας ότι η υπόθεση κάθε άλλα παρά τελειωμένη είναι.

«Δυστυχώς δεν μιλάω ελληνικά, οπότε όποια ενημέρωση έχω αναφορικά με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας είναι προϊόν μετάφρασης των ρωσικών ΜΜΕ», δήλωσε αρχικά ο Αντρέι Βατούτιν στο «TASS» και πρόσθεσε:

«Με βάση, λοιπόν, όσα έχω διαβάσει δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα ο συνδυασμός των φράσεων “επιλογή του προπονητή”-“συμφωνία με τον προπονητή”-“επίκειται για συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ”. Αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον Δημήτρη Ιτούδη για την ανάληψη του πάγκου της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags