Facebook Pixel Βασίλης Σπανούλης: Σκληρές ατάκες Σπανούλη - "Γι' αυτό έφυγα - Δεν μου άρεσε αυτή η κοροϊδία..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2021-09-29 00:05:00

Σκληρές ατάκες Σπανούλη - "Γι' αυτό έφυγα - Δεν μου άρεσε αυτή η κοροϊδία..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σκληρές ατάκες Σπανούλη - "Γι' αυτό έφυγα - Δεν μου άρεσε αυτή η κοροϊδία..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την περίοδο που βρέθηκε στις ΗΠΑ και αγωνίστηκε με την φανέλα των Χιούστον Ρόκετς αναφέρθηκε σε μέρος του ντοκιμαντέρ προς τιμήν του στη NOVA ο Kill Bill κάνοντας εκτενή ανάλυση για την παρουσία του εκεί.

Βασίλης Σπανούλης: Το δεύτερο μέρος του αφιερώματος στον Kill Bill έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη (28/9) η Nova, όπου ο ίδιος αναφέρθηκε για την χρονιά 2006-07 όπου βρέθηκε στο NBA και την παρουσία του στους Χιούστον Ρόκετς.

"Ήταν ένα παιδικό όνειρο το ΝΒΑ. Μεγάλωσα με τον Μάικλ Τζόρνταν. Δεν το σκέφτηκα πολύ, αφού είχα την ευκαιρία αποφάσισα να το κάνω. Δεν μου άρεσε που με κορόιδεψαν, γιατί άλλα μου είχαν πει κι άλλα έγιναν. Υπήρχε μεγάλη διαφωνία ανάμεσα στον προπονητή και τον General Manager. Όλη αυτή η κοροϊδία δεν μου άρεσε γιατί δεν μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω. Όλο αυτό με χάλασε κάπως μέσα μου, γιατί δεν μου δόθηκε καμιά ευκαιρία να δείξω ποιος θα είμαι. Αυτό που μου είπαν είναι ότι δεν θα παίξω την πρώτη χρονιά, κατευθείαν. Αυτό δεν μου άρεσε, δεν ήταν στον χαρακτήρα μου. Προτιμούσα να μου το είχαν πει και να με έχουν προετοιμάσει γι αυτό, γιατί ήμουν σε μια ηλικία. Δεν ήμουν 19 ή 20 χρονών, ήθελα να παίζω, αυτό ήθελα να κάνω. Όλο αυτό λοιπόν με χάλασε και το απομυθοποίησα. Συν ότι ήταν ένας τρόπος ζωής πολύ", είπε ο Βασίλης Σπανούλης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags