Facebook Pixel Τι θα κάνουν οι "αιώνιοι" στην φετινή Ευρωλίγκα
Μπάσκετ
| 2021-09-29 11:25:00

Τι θα κάνουν οι "αιώνιοι" στην φετινή Ευρωλίγκα

Sportdog Team
Τι θα κάνουν οι "αιώνιοι" στην φετινή Ευρωλίγκα

Οι «μπουκ» δεν βλέπουν κάποιον από τους «αιώνιους» να μπαίνει εύκολα στα playoff!

Λίγες ώρες πριν από το πρώτο τζάμπολ της Ευρωλίγκα, οι αποδόσεις και τα στοιχήματα ποικίλουν για την πορεία των ελληνικών ομάδων στην διοργάνωση.

Κοινή συνισταμένη αμφότερων, το γεγονός ότι ξεκινούν αρκετά πίσω στην μάχη για την κατάκτηση του «ιερού δισκοπότηρου» του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός προσφέρεται σε απόδοση 21.00, ενώ ο Παναθηναϊκός στο 126.00! Φαβορί για να φτάσει έως το τέλος της διαδρομής, είναι η περσινή φιναλίστ, Μπαρτσελόνα με απόδοση 4.60, ενώ ακολουθούν με μικρή απόσταση η ενισχυμένη ΤΣΣΚΑ Μόσχας (4.80) και η κάτοχος του τίτλου Εφές (5.00).

Μάλιστα, οι «μπουκ» δεν βλέπουν κάποιον από τους «αιώνιους» να μπαίνει εύκολα στα playoff! Σε απόδοση 1.80 βρίσκουμε το ενδεχόμενο να μην υπάρχει ελληνική ομάδα στην κορυφαία 8άδα, ενώ το να μπει μία από τις δύο κοστολογείται στο 2.00. Αν κάποιος είναι υπέρμετρα αισιόδοξος, στο 26.00 κυκλοφορεί το σενάριο να βρεθούν και οι δύο εκπρόσωποί μας στο TOP-8 της διοργάνωσης.

Στα επί μέρους των «αιωνίων», ο Ολυμπιακός ξεκινά από καλύτερη αφετηρία, έχοντας συμπληρώσει το παζλ του ρόστερ και διατηρώντας τον βασικό κορμό αναλλοίωτο. Από τον τελευταίο, ξεχωρίζει η περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ. Ο 25χρονος φόργουορντ πέρσι πραγματοποίησε την πιο μεστή σεζόν της καριέρας του, εκτελώντας με 50% στο δίποντο και 43% στο δίποντο. Φέτος, αναμένεται να έχει ακόμα πιο ενεργό ρόλο και το 2.25 στο να είναι ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων», παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Από τους νιόφερτους για το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο… γίγαντας Μουσταφά Φαλ έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις. Ο Γάλλος σέντερ προσθέτει στη ρακέτα το μέγεθος που έλειπε με τα 218 εκατοστά του, το ριμπάουντ είναι ένα από τα δυνατά σημεία του παιχνιδιού και η απόδοση να είναι ο κορυφαίος του Ολυμπιακού σε αυτό τον τομέα βρίσκεται στο 1.70.

Στο «ζωγραφιστό» ενισχύθηκε σημαντικά και ο Παναθηναϊκός. Ο αθλητικός Τζέρεμι Έβανς, o ποιοτικός Οκάρο Γουάιτ και ο εκρηκτικός Φλόιντ συνθέτουν ένα εξαιρετικό supporting cast γύρω από τον Γιώργο Παπαγιάννη. Αυτό αναμένεται να δώσει στο Έλληνα σέντερ ποιοτικότερο χρόνο στο παρκέ, με το line των πόντων του να είναι τοποθετημένο στους 10 με απόδοση 1.87 στο under/over

Στην περιφέρεια τα… κουκιά είναι μετρημένα για τον Δημήτρη Πρίφτη. Λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι Πέρι και Μέικον δεν διαθέτουν εμπειρία από αυτό το επίπεδο, Παπαπέτρου και Νέντοβιτς θα σηκώσουν μεγάλο φορτίο. Διόλου τυχαίο άλλωστε, ότι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των πρώτων σκόρερ των «πρασίνων». Στο 1.50 προσφέρεται ο διεθνής φόργουορντ, στο 3.20 ο Σέρβος γκαρντ.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές γύρω από την φετινή Euroleague, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα την πορεία όλων των ομάδων, στατιστικές επιλογές για την πλειονότητα των παικτών (under/over πόντων, ριμπάουντ, ασίστ κ.ά) και μακροχρόνιες αγορές ακόμα και για τους κορυφαίους της σεζόν!

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags