Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Λιόλιος: Ατακάρα Λιόλιου μετά το τετ-α-τετ με Αγγελόπουλους - "Νο.1 στην Ευρώπη η Εθνική λόγω Ολυμπιακού"!
| 2021-09-29 15:42:00

Ατακάρα Λιόλιου μετά το τετ-α-τετ με Αγγελόπουλους: "Νο.1 στην Ευρώπη η Εθνική λόγω Ολυμπιακού"!

Sportdog Team
Ατακάρα Λιόλιου μετά το τετ-α-τετ με Αγγελόπουλους: "Νο.1 στην Ευρώπη η Εθνική λόγω Ολυμπιακού"!

Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ είχε συνάντηση με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, όπου αντάλλαξαν απόψεις για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στο ελληνικό μπάσκετ μετά την είσοδο του Βαγγέλη Λιόλιου στην προεδρία της ομοσπονδίας.

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Λιόλιος: Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, η οποία ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα και αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα του ελληνικού μπάσκετ από την νέα σχέση του Ολυμπιακού με την ΕΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ανέφερε: «Είχα τη χαρά σήμερα να με επισκεφτούν οι ιδιοκτήτες ενός μεγάλου οργανισμού, του Ολυμπιακού, που εκπροσωπεί ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Όχι μόνο της μπασκετικής κοινωνίας, αλλά της ελληνικής. Ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό του αθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία, γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ενότητα στον χώρο του μπάσκετ και να είμαστε περήφανοι για τις ομάδες που θα πάνε μπροστά και θα μας εκπροσωπούν επάξια όχι μόνο στον ελληνικό, αλλά και στον ευρωπαϊκό χώρο παράλληλα. Να ξέρετε ότι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει την Εθνική Ομάδα και τις Εθνικές Ομάδες να προχωρήσουν και να γίνουν Νο. 1 στην Ευρώπη. Και όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά τα επόμενα βήματά μας είναι ακόμα και στον κόσμο. 

Σας ευχαριστώ πολύ και να ξέρετε πως είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στον χώρο. Η ελληνική ομοσπονδία είναι για όλες τις ομάδες, τις αγκαλιάζει όλες τις ομάδες και εννοείται φαντάζομαι ότι και εγώ, η ομοσπονδία, είμαστε ευπρόσδεκτοί στο χώρο το δικό σας. Αυτό θα το πείτε εσείς βέβαια, αλλά σας προλαβαίνω».

«Είχαμε μία συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για όλα τα θέματα, για κάποια πράγματα του παρελθόντος αλλά κυρίως για το μέλλον και το πως μπορεί να γίνει καλύτερη η συνεργασία του Ολυμπιακού με την Ομοσπονδία. Μιλήσαμε και για θέματα Εθνικής, για θέματα μπάσκετ γενικά. Ο τρόπος σκέψης του κ.Λιόλιου είναι δομημένος, έχει όραμα και πλάνο. Φεύγω πολύ θετικά από τη σημερινή συνάντηση. Δεν θα κάνουμε τόσα χρόνια να ξαναέρθουμε», σχολίασε μετά την συνάντηση με τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ενώ ο αδερφός του, Γιώργος, σημείωσε:

«Ήρθαμε να συγχαρούμε τον πρόεδρο και να ευχηθούμε καλή επιτυχία. Νομίζω οι ιδέες του είναι πολύ καλές και πρωτοποριακές. Υπάρχει συν-αντίληψη σε πολλά θέματα και ταύτιση απόψεων. Είναι μία νέα αρχή για το ελληνικό μπάσκετ. Η αλλαγή που έπρεπε να γίνει έγινε μετά από πολλά χρόνια. Είναι αλήθεια ότι είχαμε να έρθουμε πολλά χρόνια, τους λόγους τους γνωρίζετε, υπάρχει νέο κλίμα και αέρας μαζί και αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ όχι μόνο του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags