Facebook Pixel ΑΕΚ: Δεν το περίμενε κανείς: Επίσημο το "διαζύγιο" του παικταρά με την ΑΕΚ!
Μπάσκετ
| 2021-10-02 18:29:00

Δεν το περίμενε κανείς: Επίσημο το "διαζύγιο" του παικταρά με την ΑΕΚ!

Sportdog Team
Δεν το περίμενε κανείς: Επίσημο το "διαζύγιο" του παικταρά με την ΑΕΚ!

Η Ένωση ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον παίκτη, που ήρθε στην ομάδα μόλις πριν από λίγους μήνες.

 

ΑΕΚ: Ικανοποίησε την επιθυμία του Μάνι Χάρις να αποχωρήσει από τον σύλλογο η ΑΕΚ, με την Ένωση να ανακοινώνει την «κοινή συναινέσει» λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, μία ημέρα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την πρεμιέρα της Basket League.

Ο Αμερικανός αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο κινεζικό πρωτάθλημα. Ο Αμερικανός πρόλαβε να παίξει μόλις σε δύο ματς στη δεύτερη θητεία του στην ΑΕΚ. Αγωνίστηκε στα δυο παιχνίδια του Super Cup με Προμηθέα Πατρών και Λαύριο.

Η ΑΕΚ θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση ψηλού, ώστε να καλύψει το κενό του Χάρις. 

Στη σχετική ανακοίνωση, η ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«H AEK BC ανακοινώνει, ότι λύθηκε σήμερα (02/10) «κοινή συναινέσει» η συνεργασία της με τον Μάνι Χάρις. Οι δρόμοι μας αυτή τη φορά χώρισαν πρόωρα, αφού ο Μάνι ζήτησε να φύγει για δικούς του λόγους από την ομάδα, αλλά παραμένει αμοιβαία η εκτίμηση για όσα σπουδαία πετύχαμε μαζί. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον αθλητή στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Στο μεταξύ, ο προπονητής της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας, δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Κατ' αρχάς να πω, ότι είναι θετικό, ότι ξεκινά το Πρωτάθλημα σε καθεστώς σχετικής κανονικότητας, με κόσμο στα γήπεδα. Από εκεί και πέρα, όπως έχω ξαναπεί η χρονιά αυτή για την ΑΕΚ είναι μεταβατική. Η εκκίνηση πραγματοποιείται από μία διαφορετική αφετηρία σε σχέση με τα προηγούμενα έξι χρόνια. Θέλουμε να είμαστε όμως ανταγωνιστικοί. Είμαστε η ΑΕΚ. Πρέπει να διεκδικούμε τα υψηλότερα. Θα δοκιμάζουμε τις αντοχές μας σε κάθε περίπτωση. Δεν ξεκινάμε το Πρωτάθλημα με τις καλύτερες συνθήκες σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Τα απρόοπτα είναι μέσα στο παιχνίδι. Προχωράμε. Θέλω να ευχηθώ υγεία και δύναμη σε όλους, προπονητές, αθλητές, στελέχη, όλων των ομάδων, και να έχουμε μια καλή σεζόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags