Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Άρης: Τρομερό σκηνικό στο Αλεξάνδρειο - Άγριο... κράξιμο Αρειανών και συγκίνηση - Βαριά άρρωστος ο...
Μπάσκετ
| 2021-10-04 15:24:00

Τρομερό σκηνικό στο Αλεξάνδρειο - Άγριο... κράξιμο Αρειανών και συγκίνηση - Βαριά άρρωστος ο...

Sportdog Team
Τρομερό σκηνικό στο Αλεξάνδρειο - Άγριο... κράξιμο Αρειανών και συγκίνηση - Βαριά άρρωστος ο...

Η γιούχα στο φινάλε και η παρουσία που συγκλόνισε στο γήπεδο. Το Sportdog.gr μεταφέρει όσα έγιναν πριν και μετά το μεγάλο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.

Παναθηναϊκός - Άρης: Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ανέδειξε τις αδυναμίες των Πράσινων κόντρα σε ένα σύνολο που, με ενθουσιασμό και ενέργεια μέχρι το τέλος του αγώνα, κατάφερε να "γυρίσει" το παιχνίδι. Στο Τριφύλλι οφείλουν να ξαναδούν τόσο το γιατί ξέμειναν από δυνάμεις στην 4η περίοδο αλλά, κυρίως, πώς κατάφεραν να χάσουν με τέτοια ανατροπή από μια τόσο νεανική ομάδα.

Παρόλα αυτά εδώ, σε αυτό το θέμα, δεν θα ασχοληθούμε με το αγωνιστικό σκέλος τού αγώνα στη Θεσσαλονίκη, αλλά με αυτό που παλιότερα ανέφεραν στις εφημερίδες ως "Μικρά-μικρά". Δηλαδή πραγματάκια που έχουν γίνει παρασκηνιακά στο πλαίσιο του αγώνα και δεν έχει γράψει κανείς.

Κι επειδή το sportdog βρέθηκε και στο Αλεξάνδρειο, αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν, αρχικά, ότι στην παρουσίαση της ομάδας τού Παναθηναϊκού έπεσε το κράξιμο της αρκούδας από τους οπαδούς του Άρη. Κάτι που συνηθίζουν να κάνουν απέναντι σε όλους τους αντιπάλους οι Κίτρινοι. Με μια μικρή σημείωση: Δεν έκραξαν καθόλου όταν ακούστηκαν τα ονόματα των Πρίφτη, Καββαδά, Οκάρο Γουάιτ και του Μποχωρίδη.



Κάτι ακόμα όσον αφορά τον Μποχωρίδη, με πολύ μεγάλο σεβασμό: Ο πατέρας του, Στέλιος Μποχωρίδης, βρέθηκε στο γήπεδο για να δει το παιδί του να παίζει, αν και η υγεία του είναι πολύ επιβαρυμένη. Παρόλα αυτά δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον Λευτέρη, που είχε θετική παρουσία, από τη γνωστή του θέση στο γήπεδο.

Γράφουμε ξανά ότι ο Στέλιος Μποχωρίδης είναι βαριά άρρωστος, παρόλα αυτά δεν έχασε την ευκαιρία να δει από το γήπεδο τον γιό του (όπως κάνει σε κάθε επίσκεψη του Λευτέρη στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί), κι αυτό δεν μπορεί παρά να είναι συγκινητικό αλλά και άξιο συγχαρητηρίων. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags