Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: Τρομερή αποκάλυψη από Έλληνα ηθοποιό - "Σταμάτησα επεισόδιο σε ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-10-06 15:15:00

Τρομερή αποκάλυψη από Έλληνα ηθοποιό: "Σταμάτησα επεισόδιο σε ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρομερή αποκάλυψη από Έλληνα ηθοποιό: "Σταμάτησα επεισόδιο σε ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διάσημος Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε μπει ανάμεσα σε οπαδούς του Άρη και στελέχη του ΠΑΟΚ για να αποσοβήσει επεισόδιο σε ντέρμπι των δύο ομάδων στο "Nick Galis Hall".

Άρης - ΠΑΟΚ: Ο Άκης Σακελλαρίου μίλησε στην ΕΡΤ για την περίοδο που ήταν αντιπρόεδρος του Άρη στο μπάσκετ, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων, ότι είχε σταματήσει ένα επεισόδιο ανάμεσα σε οπαδούς του Άρη και στελέχη του ΠΑΟΚ, σε αγώνα των δύο ομάων.

«Ακόμη είμαι (σ.σ. φανατικός οπαδός του Άρη). Το στρες ήταν τεράστιο (σ.σ. όταν ήταν αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης). Τότε η ομάδα κινδύνευε και είπαμε "άντε όλοι να βοηθήσουμε, άντε Άκη έλα". Τι να βοηθήσω, τίποτα δεν έκανα. Θεωρούμαι σχετικά γουρλής, γιατί σε όσους αγώνες πήγα κερδίσαμε», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να τιθασεύσει τον φανατισμό του, όσο ήταν παράγοντας του Άρη.

«Το αντίθετο. Στον πρώτο αγώνα παίζαμε με τον ΠΑΟΚ και τον νικήσαμε και τότε υπήρχε και κόσμος μέσα στα γήπεδα και θυμάμαι ότι ήταν από τους επίσημους του ΠΑΟΚ και πήγε να γίνει χοντρός καυγάς. Και μπήκα μπροστά και τους είπα "φύγετε, αφήστε τους", Μπήκα ανάμεσα τους, χωρίς να ξέρω τι θα γίνει. Ολο το Παλέ ήταν Αρειανοί και 10 άνθρωποι του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags