Facebook Pixel Ζαλγκίρις - Ζενίτ: Ξεκίνησε φουριόζα η Ζενίτ - Κέρδισε τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας - Δεύτερη σερί νίκη εκτός
Μπάσκετ
| 2021-10-07 22:44:00

Ξεκίνησε φουριόζα η Ζενίτ - Κέρδισε τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας - Δεύτερη σερί νίκη εκτός

Sportdog Team
Ξεκίνησε φουριόζα η Ζενίτ - Κέρδισε τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας - Δεύτερη σερί νίκη εκτός

Ιδανικό ξεκίνημα με δύο εκτός έδρας νίκες πραγματοποιεί η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στη Euroleague.

Ζαλγκίρις - Ζενίτ: Μία εβδομάδα μετά το πέρασμά της από την έδρα της Ούνιξ Καζάν στον ρωσικό «εμφύλιο», η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ζαλγκίρις, στο Κάουνας (70-64), για την 2η αγωνιστική. 

Αυτή τη φορά «πρώτο βιολί» για τη Ζενίτ ήταν ο Τζόρνταν Λόιντ, σημειώνοντας 19 πόντους, την ώρα που το παιχνίδι μοίραζε ο Ματέους Πονίτκα με 6 ασίστ. Κυρίως όμως ήταν η άμυνα (10 κλεψίματα) και τα λίγα λάθη (7 έναντι 14 της Ζαλγκίρις). 

Οι Λιθουανοί σταματούσαν με φάουλ την αντίπαλό τους, με τους παίκτες του Πασκουάλ να έχουν 14/20 βολές (6/12 η Ζαλγκίρις. Στο πρώτο μέρος  Τζόφρι Λοβέρν, με  10 και 4 ριμπάουντ, κρατούσε την ομάδα του Κάουνας, ενώ από 8 πόντους είχαν οι Μπίλι Μπάρον και Τζόρνταν Λόιντ για τη Ζενίτ (και 5 ασίστ ο Πονίτκα). 

Στην 3η περίοδο, οι Λιθουανοί αντέδρασαν και προσπέρασαν με 47-46, αλλά ο Λόιντ φώναξε «παρών» κάθε φορά που οι παίκτες του Μάρτιν Σίλερ απείλησαν. Πρώτος σκόρερ για τη Ζαλγκίρις που υπέστη μια δεύτερη ήττα μετά από αυτή στη Γαλλία από τη Βιλερμπάν ήταν ο Γιάνις Στρέλνιεκς με 14 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 34-40, 51-55, 64-70

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags