Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έξαλλος ο Νέντοβιτς στο ημίχρονο με Φενέρ - Γιατί φώναζε ο Πρίφτης - Φέρνει... Καλάθη στο ΟΑΚΑ
Μπάσκετ
| 2021-10-08 12:55:00

Έξαλλος ο Νέντοβιτς στο ημίχρονο με Φενέρ - Γιατί φώναζε ο Πρίφτης - Φέρνει... Καλάθη στο ΟΑΚΑ

του Νίκου Στεργίου
Έξαλλος ο Νέντοβιτς στο ημίχρονο με Φενέρ - Γιατί φώναζε ο Πρίφτης - Φέρνει... Καλάθη στο ΟΑΚΑ

Πώς έγινε η μεγάλη ανατροπή και το πρόβλημα που υπάρχει στους Πράσινους. Πώς γύρισε το ματς με τους Τούρκους στα τελευταία δευτερόλεπτα, η... διπρόσωπη εικόνα του Νέντοβιτς και το παράπονο του Δημήτρη Πρίφτη. Θα γίνει μεταγραφή;

Παναθηναϊκός: Συγκλονιστικές στιγμές έζησαν οι φίλοι των Πράσινων στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι εναντίον της Φενέρ, καθώς η ανατροπή που έκανε το Τριφύλλι ήταν σπουδαία. Δεν πρέπει, βέβαια, να παραβλέψουμε και τα αντιαθλητικά που έκαναν στο τέλος οι Τούρκοι και έσπρωξαν τον Παναθηναϊκό στην ανατροπή.

Η ομάδα τού Δημήτρη Πρίφτη φανέρωσε χαρακτήρα και, τουλάχιστον στο παιχνίδι με τη Φενέρ, έδειξε ότι αξίζει να είναι στην Ευρωλίγκα - Και το ίδιο θα ίσχυε ακόμα κι αν δεν είχε κερδίσει, αλλά είχε την ίδια απόδοση.

Σημαντικό είναι, επίσης, ότι βρήκε λύσεις από τον Νέντοβιτς (αν και στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός και είχε θυμώσει με την παρουσία του) που παρουσιάστηκε ως ηγέτης στο τέλος, αλλά και τον Μέικον. Υπήρξαν προοπτικές στην επίθεση, δηλαδή, πέρα από το κλασσικό σύστημα "η μπάλα στον Παπαπέτρου".



Πάμε και στο αμυντικό κομμάτι όμως, καθώς τόσο ο ίδιος ο Πρίφτης το σχολίασε ενώ το είδαν όλοι οι οπαδοί: Η άμυνα δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Δεν γίνεται να δέχεσαι 87 πόντους μέσα στην έδρα σου, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κρατάει μέσα στο ΟΑΚΑ όλες τις ομάδες κάτω από τους 70-72 πόντους αν θέλει να παίρνει νίκες.

Ο Πρίφτης θέλει 4 πολύ αθλητικούς στην 5άδα συν τον Παπαγιάννη, προκειμένου να μασούν σίδερα στην άμυνα. Αλλά αυτά χρειάζονται χρόνο, δουλειά, να δέσει καλύτερα η ομάδα.

Στο ερώτημα που υπάρχει για το θέμα τής πιθανής ενίσχυσης, αυτό που ισχύει με βάση το ρεπορτάζ είναι ότι, τυπικά, η ομάδα βρίσκεται στην αγορά για να βρει παίκτη. Το ζήτημα είναι με τι πορτοφόλι θα το κάνει, καθώς αν είναι να πάρει ένα λαχείο με 200-250.000 ευρώ, μπορεί τελικά να είναι καλύτερο να μην έρθει κανείς.

Οι Πράσινοι θέλουν έναν Καλάθη, έναν παίκτη που θα κουμαντάρει την ομάδα και θα αξιοποιήσει ακόμα καλύτερα τους ψηλούς στο επιθετικό κομμάτι. Κι αυτοί οι παίκτες, όπως και να το κάνουμε, θέλουν πολλά χρήματα στο συμβόλαιό τους...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεταγραφή" σταρ στον ΠΑΟ - Διαλύει τα πάντα - Στους 3 καλύτερους scoring guard της Euroleague!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags