Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απίστευτη... γκαντεμιά για ΠΑΟ πριν το τζάμπολ - Χάνει κορυφαίο άσο - Ανησυχία και για Νέντοβιτς
Μπάσκετ
| 2021-10-12 12:25:00

Απίστευτη... γκαντεμιά για ΠΑΟ πριν το τζάμπολ - Χάνει κορυφαίο άσο - Ανησυχία και για Νέντοβιτς

Sportdog Team
Απίστευτη... γκαντεμιά για ΠΑΟ πριν το τζάμπολ - Χάνει κορυφαίο άσο - Ανησυχία και για Νέντοβιτς

Το αγωνιστικό πρόβλημα ενόψει Μπασκόνια και οι αλλαγές στο ρόστερ λόγω της άφιξης του Γιόγκι Φέρελ. Ποιο θα βγουν εκτός 12αδας;

Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη αναμένεται να έρθει στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πράσινων, ο Γιόγκι Φέρελ, αλλά αυτό που "καίει" τώρα τον Πρίφτη είναι το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπασκόνια - Ομάδα που δεν έχει αρχίσει καλά την Ευρωλίγκα και, γενικότερα, δεν έχει και την καλύτερη απόδοση της φέτος.

Το πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή, πρόβλημα κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής, είναι ότι ο Παπαγιάννη έχει πρόβλημα στη μέση, πονάει, και ήδη του έχει γίνει μια ένεση. Ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και το βράδυ πριν από τον αγώνα. Ο Πρίφτης πόνταρε πολλά στον Παπαγιάννη σήμερα, γιατί η Μπασκόνια δεν έχει ψηλούς με το ύψος τού Παπαγιάννη αλλά και ευρύτερα που να μπορούν να τον "χτυπήσουν" κάτω από τη ρακέτα.

Μεγάλο στοίχημα είναι και ο Νέντοβιτς, που εναντίον της Φενέρ έχασε ένα ολόκληρο ημίχρονο μέχρι να πάρει μπρος και να θυμίσει Νέντοβιτς. Ο Σέρβος άσος γνωρίζει το γήπεδο και έχει την εμπειρία για να σταθεί με καλό πρόσωπο σήμερα. Για αυτό και ο Πρίφτης περιμένει με αφορμή το σημερινό παιχνίδι να αρχίσει ο Νέντο ένα καλό σερί αγώνων.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον, τώρα, είναι να δούμε και το πώς θα ανταποκριθούν οι Πέρι και Μέικον στην έλευση του Φέρελ! Γιατί ο Πρίφτης θέλει να πάρουν από όλους ο,τι καλύτερο έχουν και να μην καμπτεί ο ενθουσιασμός τους; - Ειδικά ο Μέικον είναι γκαρντ που στηρίζει πολλά στην ψυχολογία του... Για την ώρα αυτό που ενδιαφέρει, τώρα, είναι το παιχνίδι με την Μπασκόνια και τι καλύτερο μπορεί να πάρει ο Παναθηναϊκός σήμερα, δηλαδή τη νίκη και μόνο αυτή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags