Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: "Καρφί" Μπαρτζώκα: "Αξίζαμε τη νίκη - Η Μπαρτσελόνα σκόραρε μόνο με βολές..."
Μπάσκετ
| 2021-10-14 00:57:00

"Καρφί" Μπαρτζώκα: "Αξίζαμε τη νίκη - Η Μπαρτσελόνα σκόραρε μόνο με βολές..."

Sportdog Team
"Καρφί" Μπαρτζώκα: "Αξίζαμε τη νίκη - Η Μπαρτσελόνα σκόραρε μόνο με βολές..."

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναγνώρισε τα λάθη των παικτών του στο φινάλε, πέταξε όμως και... μπηχτή για ορισμένα σφυρίγματα των διαιτητών στο "Παλάου Μπλαουγκράνα".

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε την άποψη ότι ο Ολυμπιακός δικαιούτο τη νίκη, ενώ τόνισε με νόημα ότι η Μπαρτσελόνα "σκόραρε μόνο με βολές στο τέλος".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Πειραιωτών μετά την ήττα από τους Καταλανούς: «Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Ίσως σταθήκαμε λίγο άτυχοι. Οι αντίπαλοί μας στο τέλος της κανονικής διάρκειας και της παράτασης σκόραραν μόνο με βολές. Δεν είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, αλλά δίνουμε τα εύσημα στους παίκτες μας. Έκαναν σπουδαία προσπάθεια για 45'. Κατά την άποψή μου, αξίζαμε την νίκη».

Στη συνέχεια, είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Χάσαμε ένα πολύ κρίσιμο ριμπάουντ από τον Οριόλα. Αυτό μας στοίχισε. Μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα από τα τελευταία δύο ριμπάουντ ή και τα δύο ή να μην κάναμε φάουλ. Έτσι θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Και η Μπαρτσελόνα βέβαια μπορούσε να κερδίσει, έπαιξε με καρδιά. Δυστυχώς για εμάς, χάσαμε το παιχνίδι. Έχουμε ένα άλλο ματς με τη Ζαλγκίρις σε δύο μέρες και πρέπει να προχωρήσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags