Facebook Pixel Ντάνιελ Χάκετ: Ατάκες... φωτιά από Χάκετ για την αγαπημένη του στιγμή στον Ολυμπιακό - Στα... κάγκελα οι φίλοι του ΠΑΟ
| 2021-10-14 22:34:00

Ατακάρες Χάκετ για την αγαπημένη του στιγμή στον Ολυμπιακό - Στα... κάγκελα οι φίλοι του ΠΑΟ

Sportdog Team
Ατακάρες Χάκετ για την αγαπημένη του στιγμή στον Ολυμπιακό - Στα... κάγκελα οι φίλοι του ΠΑΟ

Συνέντευξη σε Μέσο της Ρωσίας έδωσε ο Ιταλός παίκτης της ΤΣΣΚΑ όπου και αναφέρθηκε στην καριέρα του ξεχωρίζοντας την αγαπημένη του στιγμή στους Ερυθρόλευκους.

Ντάνιελ Χάκετ: Συνέντευξη στο Sports.ru έδωσε ο Ιταλός γκαρντ όπου αναφέρθηκε στην καριέρα του και αναφερόμενος στον Ολυμπιακό μίλησε τόσο για την παρουσία του στην ίδια ομάδα με τον Βασίλη Σπανούλη, όσο και για την αγαπημένη του στιγμή με τους Ερυθρόλευκους.

"Νομίζω ότι τα πάντα έχουν να κάνουν με την εργατικότητα του, το πώς αντιμετώπιζε το μπάσκετ, τη νοοτροπία του. Ήταν απίστευτα συγκεντρωμένος στην επίτευξη των στόχων του και ήταν πραγματικός ηγέτης, συμπαρασύροντας όλους τους άλλους με αυτή του την στάση. Το έδειχνε κάθε μέρα. Ποτέ δεν ‘λούφαρε’, ποτέ δεν έδειχνε ότι δεν ήταν εκατό τοις εκατό έτοιμος… Νομίζω ότι αυτό ήταν που τον έκανε σπουδαίο."

Όσο για την αγαπημένη του στιγμή: "Η αγαπημένη μου στιγμή συνέβη στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος το 2016. Δεύτερη παράταση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Παίζαμε στο ΟΑΚΑ, όπου υπήρχαν 20-25 χιλιάδες θεατές. Και είχαμε πιθανότητες να κλείσουμε τη σειρά στο γήπεδο του αντιπάλου.

Ο Σπανούλης βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, έναν άλλο θρύλο και πέτυχε το νικητήριο σουτ πάνω στην άμυνα του. Στην ίδια σειρά, είχε βάλει άλλο ένα νικητήριο σουτ, ξανά στο ΟΑΚΑ. Και τελείωσε την σειρά με αυτό το σουτ. Θυμάμαι ότι καθόμουν σε μια σε γωνία και περίμενα τι θα συμβεί στη συνέχεια. Και μετά – ουάου", είπε ο Ντάνιελ Χάκετ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags