Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν μπορεί αυτός ο Παναθηναϊκός - Ο πρώτος... τελικός για φέτος - Μόνο ένας διασώθηκε στη Μαδρίτη!
Μπάσκετ
| 2021-10-16 00:12:00

Δεν μπορεί αυτός ο Παναθηναϊκός - Ο πρώτος... τελικός για φέτος - Μόνο ένας διασώθηκε στη Μαδρίτη!

του Pick n' Scroll
Δεν μπορεί αυτός ο Παναθηναϊκός - Ο πρώτος... τελικός για φέτος - Μόνο ένας διασώθηκε στη Μαδρίτη!

Γιατί έχασε εύκολα από τη Ρεάλ και ποιος κέρδισε το χειροκρότημα παρά την ήττα. Οι Πράσινοι βρίσκονται ήδη στο 1-3 στη Euroleague και ακολουθεί μία σειρά δύσκολων αγώνων. Ποιος εντυπωσίασε στο ματς της Πέμπτης, η δύσκολη συνέχεια και τα σενάρια για μεταγραφή

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε κόντρα στην Ρεάλ, αλλά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, που υπάρχει. Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και από την στιγμή, που δεν μπόρεσαν κάτι τέτοιο, έχασαν εύκολα από μία ομάδα, που έχει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, πολύ μεγαλύτερη ποιότητα.

Πλέον ο Δημήτρης Πρίφτης και οι παίκτες του είναι στο 1-3 και το θέμα είναι ότι ακολουθεί κι άλλο εκτός έδρας παιχνίδι, με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Αν χάσουν και εκεί τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα, καθώς μάλιστα από κει και πέρα υπάρχει το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές στο ΟΑΚΑ. Με ήττα στο Τελ Αβίβ, το ματς με την Εφές θα έχει χαρακτήρα τελικού για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός από το παιχνίδι, που τελείωσε πριν από λίγο, κρατάει τη νέα θετική εμφάνιση του Ντάριλ Μέικον. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ είχε και πάλι διψήφιο αριθμό πόντων και αν μη τι άλλο σε κάθε αγώνα πιστοποιεί την επιθετική του ικανότητα. Δεν είναι, όμως, κλασικός πλέι-μέικερ και οι «πράσινοι» περιμένουν σε αυτό το θέμα να τους δώσει λύσεις ο Γιόγκι Φερέλ. Ο νεοφερμένος γκαρντ μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του και στον Παναθηναϊκό περιμένουν πάρα πολλά από τον πρώην παίκτη του ΝΒΑ. Πρόκειται για ηγέτη, για σούπερ σκόρερ, στον Παναθηναϊκό ελπίζουν να τους βοηθήσει και στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Προς το παρόν τουλάχιστον, άλλη μεταγραφή δεν πρόκειται να γίνει. Αλλωστε χρήματα δεν υπάρχουν. Αν, όμως, συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα, τότε τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα... τραβάνε τα μαλλιά τους οι οπαδοί - Το "παλτό" του Παναθηναϊκού... αναγεννήθηκε και πάει NBA!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags