Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρομερές ατάκες Πρίφτη - Αποστόμωσε Ισπανό δημοσιογράφο - Τι είπε για τη μεταγραφή Φέρελ
Μπάσκετ
| 2021-10-16 00:38:00

Τρομερές ατάκες Πρίφτη - Αποστόμωσε Ισπανό δημοσιογράφο - Τι είπε για τη μεταγραφή Φέρελ

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Πρίφτη - Αποστόμωσε Ισπανό δημοσιογράφο - Τι είπε για τη μεταγραφή Φέρελ

"Πληρωμένη" απάντηση από τον προπονητή του Παναθηναϊκού σε ερώτηση Ισπανού ρεπόρτερ, στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε εύκολα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Δημήτρης Πρίφτης αναγνώρισε των ανωτερότητα των Μαδριλένων.

Πάντως ο Έλληνας τεχνικός δεν... πτοήθηκε από ερώτηση δημοσιογράφου για το σερί 13 νικών που τρέχει η Ρεάλ κόντρα στο Τριφύλλι και του επεφύλαξε "πληρωμένη" απάντηση, ενώ μίλησε και για το νεοαποκτηθέντα Γιόγκι Φέρελ.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης:

«Συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν εξαιρετική στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και είχε τον έλεγχο. Εμείς κάναμε ένα πολύ κακό 1ο δεκάλεπτο, που αποτέλεσε μια κακή βάση για τη συνέχεια. Κάναμε προσπάθεια στη 2η περίοδο με σκληρή άμυνα. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε, αλλά η επίθεσή μας δεν ήταν καλή. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες πρέπει να παίξουμε εξίσου καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ».

Για το 13-0 σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Φίλε μου, είναι η πρώτη μου χρονιά εδώ. Αυτό που μου λες το ακούω για πρώτη φορά. Το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας εδώ είναι νέο. Αν ήμασταν οι ίδιοι άνθρωποι σε αυτά τα 13 ματς, τότε το επιχείρημά σου ίσως είχε βάση. Αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία ουσία. Είμαι δύο μήνες στον Παναθηναϊκό, δεν ήξερα καν γι' αυτό το σερί». 

Για τον Γιόγκι Φερέλ και τι περιμένει να δώσει στην ομάδα: «Πρώτα από όλα, θα μας υποστηρίξει στην περιφέρεια. Ας τον δούμε πρώτα στην Αθήνα. Δεν έχει εμπειρία από την Ευρώπη. Ας δούμε πώς θα προσαρμοστεί και μετά θα μπορώ να πω περισσότερα για εκείνον και για όσα θα δώσει. Τον αποκτήσαμε για να μας βοηθήσει και στην επίθεση και στην άμυνα».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags