Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Σούπερ αποκάλυψη - Πρώην άσος του Ολυμπιακού φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Μπάσκετ
| 2021-10-20 17:32:00

Σούπερ αποκάλυψη - Πρώην άσος του Ολυμπιακού φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σούπερ αποκάλυψη - Πρώην άσος του Ολυμπιακού φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)

Φοβερές ατάκες από πρώην κορυφαίο παίκτη των Ερυθρολεύκων για το "φλερτ" του με τους Πράσινους.Τι παραδέχθηκε, παρά το γεγονός ότι το είχε αρνηθεί στο παρελθόν.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Βαγγέλης Μάντζαρης παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο του Ισραήλ, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ο Έλληνας παίκτης παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι φόρεσε όντως τη φανέλα του Παναθηναϊκού το 2011 στη Βαρκελώνη, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε κάνει λόγο για φωτομοντάζ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις προτάσεις από τον Παναθηναϊκό: «Δυο φορές ο Παναθηναϊκός με ήθελε πολύ. Η πρώτη ήταν το 2014, με πρόταση των 400.000 ευρώ, ωστόσο δεν προχώρησε. Και η δεύτερη το 2017, αλλά ο Ολυμπιακός κάλυπτε απόλυτα τα “θέλω” μου και δεν είχα λόγο να φύγω».

Για το αν ήταν πράγματι εκείνος που φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη: «Το 2011 ήμουν στο Περιστέρι. Με ήθελε ο Παναθηναϊκός και στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος μου είχαν δώσει εισιτήρια για να πάω στον τελικό. Ναι, εγώ ήμουν που φορούσε τη πράσινη φανέλα του Παναθηναϊκού, την οποία είχα αγοράσει στη Βαρκελώνη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags