Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Εντυπωσιασμένος από Ολυμπιακό - Έκανε λάθη ο Παναθηναϊκός - Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι..."
Μπάσκετ
| 2021-10-20 18:28:00

"Εντυπωσιασμένος από Ολυμπιακό - Έκανε λάθη ο Παναθηναϊκός - Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι..."

Sportdog Team
"Εντυπωσιασμένος από Ολυμπιακό - Έκανε λάθη ο Παναθηναϊκός - Δεν μπορώ να το χωνέψω ότι..."

"Καυτή" ανάλυση από παλαίμαχο μπασκετμπολίστα, ο οποίος εξήγησε τους λόγους που οι δύο ελληνικές ομάδες παρουσιάζουν εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Χρήστος Μυριούνης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ανέλυσε την πορεία του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στη φετινή Euroleague.

Ο παλαίμαχος παίκτης δήλωσε εντυπωσιασμένος από την απόδοση του Ολυμπιακού, ενώ ανέλυσε τα λάθη του Παναθηναϊκού, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν έπρεπε να αφήσει τον Χεζόνια να φύγει, αλλά και ότι έχει μεγάλο έλλειμμα ποιότητας στο "άσσο".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Γιόγκι Φέρελ: «Είναι σημαντικό πώς θα κολλήσει ευρωπαϊκό μπάσκετ. Τον πιστεύω τον Πρίφτη. Είναι καλός προπονητής και μπορεί να αλλάξει το πράγμα γιατί είναι νωρίς ακόμα».

Για το αν φταίει το οργανωτικό κομμάτι στους «πράσινους»: «Από πέρυσι φταίει η οργάνωση. Έχεις Αλβέρτη και Διαμαντίδη και να μην μπορείς να βρεις έναν καλό άσο; Το ίδιο γίνεται και φέτος. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ξέρουν τα πάντα αυτοί οι δύο και δεν μπορείς να βρεις έναν καλό “1”; Μακάρι να βγει ο Φέρελ».

Για το αν φταίει το οικονομικό ή ότι δεν υπάρχουν καλοί «1» στην αγορά: «Υπάρχει απουσία καλών “1”. Πολύ καλών για το επίπεδο του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχουν, αλλά είναι και το οικονομικό στη μέση. Μπορούν να διαχειριστούν όσο πιο φθηνά γίνεται το ρόστερ. Δεν μπορεί να μην έχει έναν “1”. Μου κάνει εντύπωση και δεν μπορώ να το χωνέψω».



Για τα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός: «Δεν θα άφηνα να φύγει ο Χεζόνια για πολλούς λόγους. Για τον κόσμο και αγωνιστικά. Ήταν λάθος που έφυγε. Δυσκολεύτηκε μέχρι και με τον Ιωνικό ο Παναθηναϊκός. Είναι συνεχόμενα αρνητική η εικόνα του Παναθηναϊκού. Θέλει “1” και να ξεκινήσει από εκεί».

Για το αν περιμένει να βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός: «Θα υπάρχει αλλαγή αν παίξει καλά ο Φέρελ».

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός οκτάδα στην Ευρωλίγκα: «Με την εικόνα αυτή είναι δύσκολο. Το πρωτάθλημα της Ευρωλίγκας είναι δύσκολο. Με την εικόνα που έχει είναι μακριά, αλλά σαν ρόστερ έχει δυνατότητες».

Για την Ευρωλίγκα: «Έχουν δυναμώσει οι μικρομεσαίες ομάδες και έχουν αποδυναμωθεί οι μεγαλύτερες. Για μένα είναι φαβορί το Μιλάνο με τον Ολυμπιακό, είναι πολύ δυνατός φέτος. Έχει κλείσει η ψαλίδα. Η Μονακό μπορεί να κάνει ζημιές και να πάρει αποτελέσματα».

Για τον Ολυμπιακό: «Αν δεν είχε χάσει από την Μπαρτσελόνα θα ήταν φαβορί. Είναι 12 παιδιά στο ίδιο επίπεδο και δεν έχουν μεταπτώσεις στην απόδοσή τους. Έχω εντυπωσιαστεί από τον Ολυμπιακό».

Για τους Έλληνες των «ερυθρόλευκων»: «Ο Παπανικολάου είναι ανεβασμένος, ο Βεζένκοφ είναι από πέρυσι και οι ξένοι του είναι πολύ καλοί. Τον φετινό Ολυμπιακό τον θεωρώ για Final Four».

Για τη δουλειά του στο Κορωπί: «Δούλευα Β’ και Γ’ Εθνική, αλλά εδώ και δύο χρόνια δεν βρήκα κάτι που να αξίζει να ασχοληθώ με άντρες. Είναι καινούρια η ομάδα στο Κορωπί και μου αρέσει πολύ. Είναι ωραίο να μαθαίνεις στα νέα παιδιά να παίζουν μπάσκετ. Θέλω πρώτα να γίνουν καλοί άνθρωποι, καλοί συμπαίκτες και μετά καλοί παίκτες. Έχουμε και αντρικό που θα παίξει Δ’ ΕΣΚΑ. Βέβαια, θέλω να κοουτσάρω και πιο ψηλά, αλλά δεν είμαι μέσα στα συστήματα. Λέω τα πράγματα με το όνομά τους και στην Ελλάδα σε πετούν έξω. Είναι κάτι που αγαπώ πολύ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags