Facebook Pixel Πίνι Γκέρσον: "Δηλητήριο" Γκέρσον για Αγγελόπουλους - "Φοβούνται τους οπαδούς γιατί..." - Αποκάλυψη για ΠΑΟ-Κάτας!
| 2021-10-21 19:21:00

"Δηλητήριο" Γκέρσον για Αγγελόπουλους: "Φοβούνται τους οπαδούς γιατί..." - Αποκάλυψη για ΠΑΟ-Κάτας!

Sportdog Team
"Δηλητήριο" Γκέρσον για Αγγελόπουλους: "Φοβούνται τους οπαδούς γιατί..." - Αποκάλυψη για ΠΑΟ-Κάτας!

"Ρουκέτες" εκτόξευσε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Πίνι Γκέρσον, μιλώντας για τους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον τρόπο που διοικούσαν την ομάδα. Τι αποκάλυψε για Παναθηναϊκό και Όντεντ Κάτας.

Πίνι Γκέρσον: Μιλώντας στην εφημερίδα «Ισραέλ Χαγιόμ» ο Πίνι Γκέρσον αναφέρθηκε στη θητεία του στον Ολυμπιακό και ουσιαστικά είπε ότι κουμάντο στις μεταγραφές έκαναν τα αδέρφια Αγγελόπουλοι και όχι εκείνος και για αυτό απέτυχε.

«Όταν με φώναξαν για να μιλήσουμε για τη δουλειά δεν κοιμήθηκα το προηγούμενο βράδυ από την αγωνία. Όταν κάτσαμε στο τραπέζι η πρώτη ερώτηση ενός από τα αδέρφια ήταν αν όντως όπως τους είχε ενημερώσει ένας άλλος προπονητής που ήθελε τη δουλειά, αφήνω τους βοηθούς μου να κάνουν τις προπονήσεις της ομάδας. Τους ρώτησα αντί να απαντήσω: «Με τι ασχολείστε στη ζωή σας;» και απάντησαν ότι έχουν 20 πλοία και τους ρώτησα ξανά. «Εκτός από το να τα ελέγχετε, τα καθαρίζετε κιόλας» και ένα από τα αδέρφια απάντησε: «Όχι, για αυτό και θα πάρεις τη δουλειά».

Σε ερώτηση για τους λόγους που απέτυχε στους ερυθρόλευκους ο Γκέρσον ήταν άκρως αποκαλυπτικός. 

«Όταν συμφώνησα ένα από τα αδέρφια μου είπε ότι θέλουμε να σε υπογράψουμε για πέντε χρόνια αλλά φοβόμαστε τους οπαδούς. Είσαι ισραηλινός, είσαι εβραίος, μπορεί να του πετάξουν χειροβομβίδα στην αυλή του σπιτιού σου, έχεις και μικρά παιδιά», απάντησε αρχικά και πρόσθεσε: «Έλεγα συνεχώς στους προέδρους να μην παίρνουν παίκτες με βάση τα στατιστικά τους. «Αν το κάνετε αυτό μετά μην έρχεστε στον προπονητή για να κάνετε παράπονα για την ομάδα», τους έλεγα συνεχώς, είπε και κατέληξε: «Εκείνοι δεν με άκουγαν. Έπαιρναν παίκτες που δεν ταίριαζαν με τις προπονητικές μου μεθόδους ή που απλά άρεσαν στον κόσμο και ταίριαζαν στην ιδιοσυγκρασία του κλαμπ. Εγώ πήρα λίγους παίκτες στον Ολυμπιακό. Για παράδειγμα δεν θα έδινα 2,7 εκατομμύρια σε μπάτζετ 9 εκατομμυρίων για τον Ματσιγιάουσκας. Δεν θα έπαιρνα τον Κιντέλ Γουντς για κανένα λόγο», είπε και όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε «πως είναι δυνατόν ένας Πίνι Γκέρσον να μην διαλέγει τους παίκτες για την ομάδα του» απάντησε: «Έτσι λειτουργεί ο Ολυμπιακός».

Αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό ο Γκέρσον παραδέχθηκε ότι δύο φορές του προτάθηκε να αναλάβει την ομάδα και πιο κοντά βρέθηκε τον Απρίλιο του 2013, αλλά προτίμησε να περιμένει να αναλάβει το επόμενο καλοκαίρι κάτι όμως που δεν συνέβη.

Όσο για τον «μαθητή» του Όντεντ Κάτας που ανέλαβε την προηγούμενη σεζόν τους πράσινους και έφυγε το καλοκαίρι, ο Γκέρσον σχολίασε με νόημα. «Αν με είχε ρωτήσει πριν πάει να αναλάβει τον Παναθηναϊκό θα του έλεγα όλο το σενάριο και το τι θα συνέβαινε. Τους ξέρω καλά. Δεν ήταν έκπληξη ότι τον έδιωξαν στο τέλος της σεζόν. Ο Κάτας έχει μέθοδο στην προπόνηση και στο παιχνίδι όπως ο δάσκαλός του ο Ομπράντοβιτς. Είναι καλός προπονητής και αναρωτιέμαι γιατί τον έδιωξαν. Γιατί έχασε ένα ματς στους τελικούς; Γιατί δεν έβγαλε παίκτες; Γιατί;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags