Facebook Pixel ΑΕΚ - Άρης: Οργή Άρη για την διαιτησία στα Λιόσια - Κάνει λόγο για "σφαγή" - "Επίθεση" σε Κορομηλά! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2021-10-23 23:20:00

Οργή Άρη για την διαιτησία στα Λιόσια - Κάνει λόγο για "σφαγή" - "Επίθεση" σε Κορομηλά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Οργή Άρη για την διαιτησία στα Λιόσια - Κάνει λόγο για "σφαγή" - "Επίθεση" σε Κορομηλά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για διαιτητική "σφαγή" κάνει λόγο η ΚΑΕ Άρης σε ανακοίνωσή της για όσα συνέβησαν στην ήττα της ομάδας από την ΑΕΚ στα Λιόσια με 64-63.

ΑΕΚ - Άρης: Οι Θεσσαλονικείς επιτίθενται στην διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης και κυρίως στο πρώτο διαιτητή Κορομηλά και κάνουν λόγο για "σφαγή", τονίζοντας ότι θα ετοιμάσουν βίντεο με τα παράπονά τους και θα το δώσουν στην ΚΕΔ.

Η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει την οργή της για τη διαιτητική «σφαγή» που υπέστη η ομάδα μας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, στον αγώνα με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Όλη η Ελλάδα έγινε μάρτυρας των απίστευτων που συνέβησαν απόψε (23/10) από τους Κορομηλά, Τζιοπάνο και Ανδρικόπουλο. Ειδικά από τον πρώτο. Οι ρέφερι «διάβασαν» το περιορισμένο, λόγω τραυματισμών, ροτέισον της ομάδας μας και «έδρασαν» αναλόγως. Ο Άντονι Κάουαν δεν πρόλαβε να μπει καλά καλά στο ματς και αποχώρησε με ανύπαρκτα φάουλ. Και να ήταν ο μόνος... Τα 15-8 φάουλ και οι 15-5 βολές του ημιχρόνου ήταν μόνο ένα κομμάτι όσων έγιναν. Και το σχετικό βίντεο που θα ετοιμάσει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ώστε να το προσκομίσει «στα χέρια» της ΚΕΔ πιθανότατα θα έχει διάρκεια... ταινίας.

Μετά από τον αγώνα με τον Ιωνικό δεν αντιδράσαμε, αλλά μάλλον η σιωπή μας εκλήφθηκε ως αδυναμία. Ξεκαθαρίζουμε, λοιπόν, σε κάθε τόνο ότι δε θα επιτρέψουμε εξωγενείς παράγοντες να κλέβουν στο παρκέ τον ιδρώτα των παικτών μας, την ώρα που με πολύ μεγάλη προσπάθεια παλεύουμε για να απαλλαγούμε από τις αμαρτίες του παρελθόντος και να κρατήσουμε όρθια μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα παραστεί στην ΚΕΔ για να προβεί σε επίσημη διαμαρτυρία. Είμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική, αλλά (ήδη) φωνάζουμε «ως εδώ»".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags