Facebook Pixel Κόμπι Μπράιαντ - Βανέσα Μπράιαντ: Οι δραματικές στιγμές όταν η Βανέσα Μπράιαντ έμαθε για τον χαμό των Κόμπι και Τζιάνα
| 2021-10-24 14:46:00

Οι δραματικές στιγμές όταν η Βανέσα Μπράιαντ έμαθε για τον χαμό των Κόμπι και Τζιάνα

Sportdog Team
Οι δραματικές στιγμές όταν η Βανέσα Μπράιαντ έμαθε για τον χαμό των Κόμπι και Τζιάνα

Δημοσίευμα φέρνει στο "φως" άγνωστες λεπτομέρειες από τις πρώτες δραματικές στιγμές που η Βανέσα Μπράιαντ έμαθε για τον θάνατο του σύζυγού της, Κόμπι, και της κόρης της, Τζιάνα.

Κόμπι Μπράιαντ - Βανέσα Μπράιαντ: Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε την ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ και την μικρή Τζιάνα, ωστόσο συνεχίζουν να έρχονται στην δημοσιότητα λεπτομέρειες για τις δραματικές στιγμές που έζησε η σύζυγος του "Black Mamba", όταν έμαθε για το αδιανόητο γεγονός.

Σε κατάθεσή της, αποσπάσματα της οποίας δημοσιεύουν οι «The New York Times», η Βανέσα Μπράιαντ αναφέρεται σε αυτές τις στιγμές.

Όπως αναφέρεται, η οικιακή βοηθός της οικογένειας ενημέρωσε την Βανέσα στις 11:30 το πρωί εκείνης της ημέρας. Η ίδια βρισκόταν στο σπίτι με τις δύο μικρότερες κόρες της. Η βοηθός την ενημέρωσε πως υπήρχαν 5 επιβαίνοντες που σώθηκαν, με την κα. Μπράιαντ να υποθέτει πως ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο άντρας και η κόρη της. Στη συνέχεια «βομβαρδίστηκε» από μηνύματα «R.I.P. Kobe» και προσπάθησε χωρίς επιτυχία να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της, όπως πληροφορολυμαστε από το σχετικό δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη κατάθεση έχει γίνει στο πλαίσιο μήνυσης της Βανέσα Μπράιαντ στην Κομητεία του Λος Άντζελες. Όπως τονίζει σε αυτή, η δημοσίευση φωτογραφιών από τον τόπο του δυστυχήματος τής προκάλεσε μεγάλο ψυχολογικό στρες, ειδικά από την στιγμή που είχε λάβει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τον Σερίφη της περιοχής πως δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags