Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σοκ στον Ολυμπιακό πριν τη "διαβολοβδομάδα" - Εκτός τοπ παίκτης με Άλμπα - Τι γίνεται με Παπανικολάου
| 2021-10-25 20:16:00

Σοκ στον Ολυμπιακό για "διαβολοβδομάδα" - Εκτός τοπ παίκτης με Άλμπα - Τι γίνεται με Παπανικολάου

Sportdog Team
Σοκ στον Ολυμπιακό για "διαβολοβδομάδα" - Εκτός τοπ παίκτης με Άλμπα - Τι γίνεται με Παπανικολάου

Μόνο καλά δεν είναι τα πράγματα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα καθώς μόλις μια μέρα πριν τον αγώνα με τους Γερμανούς στο ΣΕΦ βλέπει έναν παίκτη του να τίθεται εκτός, ενώ ακόμα τα πράγματα για τον Έλληνα φόργουορντ είναι στον... αέρα.

Χασάν Μάρτιν: Εκτός της αναμέτρησης με την Άλμπα Βερολίνου την Τρίτη (26/10) τίθεται ο σέντερ του Ολυμπιακού καθώς οι γιατροί της ομάδας που τον εξέτασαν είδαν πως υπάρχει υγρό στο γόνατό του (υποτροπιάζον ύδραθρον), κάτι που τελικά ήταν η αιτία που έμεινε εκτός 12αδας στον αγώνα της Κυριακής (24/10) με τον Ηρακλή.

Όσον αφορά τον Κώστα Παπανικολάου τα πάντα είναι στον... αέρα μιας και μετά το χτύπημα στο γόνατο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η κατάστασή του και η συμμετοχή του ή όχι στον αγώνα με τους Γερμανούς θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με πιθανή απουσία του και με δεδομένο τον τραυματισμό του Χασάν Μάρτιν να δημιουργεί... πονοκέφαλο στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags