Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη Παπαλούκα για οπαδό του Παναθηναϊκού - "Με πήρε στο κυνήγι και μου είπε..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2021-10-26 14:44:00

Αποκάλυψη Παπαλούκα για οπαδό του Παναθηναϊκού - "Με πήρε στο κυνήγι και μου είπε..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Παπαλούκα για οπαδό του Παναθηναϊκού - "Με πήρε στο κυνήγι και μου είπε..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία τρομερή ιστορία θυμήθηκε ο Θοδωρής Παπαλουκάς με έναν φίλαθλο του Τριφυλλιού, για τον οποίο... έχασε πέντε χρόνια από τη ζωή του!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Θοδωρής Παπαλουκάς έρχεται στην εκπομπή “Αυτός και ο Αλλος” με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 26 Οκτωβρίου λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Σε μια κουβέντα γύρω από τη ζωή εντός και εκτός μπάσκετ, μιλά για τις δυσκολίες της προσαρμογής στη ζωή ενός “συνταξιούχου” και για το πώς διαχειρίστηκε την κατάθλιψη που αντιμετώπισε τότε, θυμάται τις μεγάλες χαρές και λύπες που έζησε με τον Ολυμπιακό, την Εθνική και για την εμπειρία του από τη ζωή στη Μόσχα.

Μιλάει, επίσης, για τη σχέση που έχει τώρα με τα παιδιά στην Ακαδημία αλλά και με την κόρη του και για τα διδάγματα ζωής που αποκόμισε από πικρές ήττες και μεγάλες νίκες. Αποκαλύπτει ποιο ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι της ζωής του και εξομολογείται πως ακόμα και τώρα εξακολουθεί να μην θέλει να χάνει ούτε όταν παίζει με τα παιδιά των φίλων του....

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags