Facebook Pixel Ολυμπιακός: Με Σλούκα και μεταγραφή... πάει Final 4 - Φέρνει άμεσα παίκτη ο Μπαρτζώκας - Σούπερ όνομα στη λίστα!
Μπάσκετ
| 2021-10-28 23:43:00

Με Σλούκα και μεταγραφή... πάει Final 4 - Φέρνει άμεσα παίκτη ο Μπαρτζώκας - Σούπερ όνομα στη λίστα!

του Pick n' Scroll
Με Σλούκα και μεταγραφή... πάει Final 4 - Φέρνει άμεσα παίκτη ο Μπαρτζώκας - Σούπερ όνομα στη λίστα!

Γιατί ήταν τόσο σημαντική η νίκη με Φενέρ και ο παίκτης που έρχεται. Ο Σλούκας... σκότωσε τους Τούρκους και "τραβάει" τον Ολυμπιακό στα δύσκολα με την ψυχολογία στα ύψη. Πότε θα γίνει η μεταγραφή του ψηλού και ποιος βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.
 

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τεράστιας σημασίας νίκη το βράδυ της Πέμπτης στο ΣΕΦ απέναντι στην Φενέρ. Είναι τεράστια η νίκη, τόσο με τον τρόπο, που ήρθε, όσο και επειδή επιτεύχθηκε κόντρα σε μία ομάδα, με την οποία έχει τον ίδιο αρχικό στόχο: να μπει στην  οκτάδα.

Θα ήταν μεγάλη ζημιά για τους Πειραιώτες αν έχαναν αυτό τον αγώνα αλλά φρόντισε ο Κώστας Σλούκας να μην γίνει κάτι τέτοιο. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με δύο μεγάλα σουτ στο τέλος οδήγησε την ομάδα του στον μπασκετικό παράδεισο. Και στην κόλαση την πρώην του ομάδα, στην οποία πέρασε πέντε χρόνια. Ο Σλούκας μπόρεσε έτσι να σβήσει και το τελευταίο σουτ, που είχε χάσει στην Βαρκελώνη, σουτ, που αν είχε μπει, θα είχε χαρίσει τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Ο «Σλούκι-Λουκ» αποθεώθηκε από τον κόσμο των Πειραιωτών, που σχεδόν γέμισαν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, και πλέον η ψυχολογία του περνάει σε ακόμη καλύτερο επίπεδο ενόψει μάλιστα των πολύ πιο δύσκολων παιχνιδιών, που έρχονται.

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάει στο φάιναλ-φορ αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να ενισχυθεί. Και το σημερινό παιχνίδι έδειξε ολοφάνερα ότι χρειάζεται ενίσχυση και αυτό θα γίνει κατ’ αρχάς με την απόκτηση ενός σέντερ για την θέση του Χασάν Μάρτιν, που δεν μπορεί να βοηθήσει.

Οι Πειραιώτες βλέπουν την αγορά του ΝΒΑ αλλά κοιτάζουν και μήπως βρουν κάποιον παίκτη, που να βγαίνει από το συμβόλαιό του στην Ευρώπη. Κάποιον παίκτη από το Eurocup ή το Τσάμπιονς Λιγκ. Ή από μικρή ομάδα ποιοτικής λίγκας. Σαν τον Γάλλο Αλφα Καμπά, που παίζει στην Γκαζιαντέπ και έχει τα αθλητικά προσόντα, που ψάχνει ο Ολυμπιακός.

Μέσα στις επόμενες μέρες ο Μπαρτζώκας θα έχει κατασταλάξει στον εκλεκτό του και θα μπορέσει έτσι να πάει με μεγαλύτερη ασφάλεια στη συνέχεια της Ευρωλίγκας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει ενθουσιαστεί με τις εμφανίσεις και στην ΚΑΕ θα κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε να μπορέσει να φτάσει η ομάδα τους εκεί, που ονειρεύονται. 



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ΤΕΡΑΣΤΙΟ καλάθι του Σλούκα στο τέλος - Έτσι... σκότωσε τη Φενέρ στο ΣΕΦ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags