Facebook Pixel Κόμπε Μπράιαντ: Απίθανο! Η έμπνευση του Κόμπε έδωσε 400 εκατομμύρια δολάρια στην οικογένειά του μετά τον θάνατό του
Μπάσκετ
NBA
| 2021-11-01 19:14:00

Απίθανο! Η έμπνευση του Κόμπε έδωσε 400 εκατομμύρια στην οικογένειά του μετά τον θάνατό του

Sportdog Team
Απίθανο! Η έμπνευση του Κόμπε έδωσε 400 εκατομμύρια στην οικογένειά του μετά τον θάνατό του

Κατά 400 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερη θα γίνει η οικογένεια του Black Mamba δύο περίπου χρόνια από την μέρα που σκοτώθηκε, λόγω μιας επένδυσης που είχε κάνει ο σούπερ σταρ του NBA από το 2014.

Κόμπε Μπράιαντ: Φαίνεται ότι ο Black Mamba εκτός από το τεράστιο ταλέντο που είχε εντός παρκέ, το μυαλό του στα επιχειρηματικά σχέδια ήταν το ίδιο απίστευτο με αποτέλεσμα η οικογένειά του να λάβει ένα μεγάλο ποσό μετά τον θάνατό του.

Ο θρύλος του ΝΒΑ είχε αγοράσει το 2014 το 10%  των μετοχών του αθλητικού ποτού Body Armor, που πωλήθηκε στην Coca Cola έναντι 8 δις δολαρίων, κάτι που τότε κόστισε στον Κόμπε 6 εκατομμύρια, με την ανακοίνωση της πώλησης να γίνεται τη Δευτέρα (1/11) στις 8:24 θυμίζοντας τους αριθμούς που φορούσε στους Λέικερς.

Έτσι μετά από αυτή την εξέλιξη η οικογένεια του Κόμπε Μπράιαντ, ως κάτοχος του 10% της εταιρείας, θα λάβει ποσό περίπου 400 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags