Facebook Pixel Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έκανε... μελιτζανί τον Ομπράντοβιτς ξανά και έγινε viral (BINTEO)
| 2021-11-04 20:00:00

Αυτός είναι ο άνθρωπος που έκανε... μελιτζανί τον Ομπράντοβιτς ξανά και έγινε viral (BINTEO)

Sportdog Team
Αυτός είναι ο άνθρωπος που έκανε... μελιτζανί τον Ομπράντοβιτς ξανά και έγινε viral (BINTEO)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ζοτς εκνευρίζεται αλλάζοντας... χρώματα, όμως αυτή τη φορά η αιτία δεν ήταν μια διαιτητική απόφαση ή ένα λάθος ενός παίκτη του.

Μπόγκνταν Κάραϊτσιτς: Η Παρτιζάν τα... χρειάστηκε αλλά τελικά λόγω της ποιότητας που διαθέτει και τον Κέβιν Πάντερ πήρε τελικά τη νίκη με 68-67 απέναντι στην Μπανταλόνα στο Βελιγράδι, όντας η μοναδική ομάδα σε Euroleague και Eurocup Που έχει παραμείνει αήττητη, όμως άλλο ήταν αυτό που... έκλεψε την παράσταση.

Κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ ο Ζοτς ζήτησε από τον βοηθό του τον μαρκαδόρο ώστε να σχεδιάσει ένα σύστημα για τον Ράντε Ζάγκορατς, με εκείνον να ψάχνει... μάταια να τον βρει στις τσέπες του και τον Ομπράντοβιτς να γίνεται... μελιτζανί και να καταφεύγει στον δεύτερο βοηθό του.

Ο... άτυχος βοηθός ήρθε στην Παρτιζάν  το καλοκαίρι, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σέρβο, ενώ μαζί με τους Τζουσέπ Ιθκιέρδο Ιμπάνιεζ, Βλάντιμιρ Άντροϊτς και Αλεκσάνταρ Μάτοβιτς αποτελούν το τεχνικό τμήμα των Ασπρόμαυρων.

Το αξιοσημείωτο στην ιστορία είναι το γεγονός πως η προπονητική καριέρα του Μπόγκνταν Κάραϊτσιτς είναι το γεγονός πως βρέθηκε στο πλευρό του Σάσα Ομπράντοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα ενώ μετά την απόλυσή του υπήρξε συνεργάτης του Ιγκόρ Κοκόσκοφ στην ομάδα της Σερβίας, σαν σκάουτερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags