Facebook Pixel ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Δημήτρης Ιτούδης: Δήλωση με νόημα από Βατούτιν για Ιτούδη - Τι είπε μετά την ήττα από Φενέρ - Τον στηρίζει ή όχι;
| 2021-11-07 13:15:00

Δήλωση με νόημα από Βατούτιν για Ιτούδη - Τι είπε μετά την ήττα από Φενέρ - Τον στηρίζει ή όχι;

Sportdog Team
Δήλωση με νόημα από Βατούτιν για Ιτούδη - Τι είπε μετά την ήττα από Φενέρ - Τον στηρίζει ή όχι;

Μίνι κρίση περνάει η ΤΣΣΚΑ το τελευταίο διάστημα και μάλιστα ακούστηκαν διάφορα περί αμφιβολιών για τον Δημήτρη Ιτούδη και την παρουσία του στον πάγκο της "ρωσικής αρκούδας".

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Δημήτρης Ιτούδης: Παρόλα αυτά, ο ισχυρός άνδρας των Μοσχοβιτών, Αντρέι Βατούτιν, ύψωσε ασπίδα προστασίας προς τον Έλληνα τεχνικό και τόνισε ότι τον εμπιστεύεται και δεν πρόκειται να τον αλλάξει.

Ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτικό δίκτυο και αναφέρθηκε στο προβληματικό ξεκίνημα της ΤΣΣΚΑ σε Euroleague και VTB League.

 «Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ο μακροβιότερος τεχνικός στην ιστορία της ΤΣΣΚΑ. Κανείς δεν έχει υπάρχει προπονητής τόσα χρόνια στην σειρά από την δεκαετία του 1970 και την περίοδο του Αλεξάντρερ Γκομέλσκι. Κατά την περίοδο αυτή ο Ιτούδης έφερε αποτελέσμα, έπαιξε ποιοτικό μπάσκετ και έδειξε την ικανότητά του να ξεπερνά τις δυσκολίες» τόνισε αρχικά ο Βατούτιν και προσέθεσε:

«Το να μιλάμε για απουσία κινήτρου και κόπωση λόγω της δουλειάς σε μία συγκεκριμένη ομάδα είναι στοιχεία που σίγουρα δεν τον "αγγίζουν". Πιστέψτε με, τώρα έχει πιο πολύ κίνητρο από ποτέ, ειδάλλως θα μου έλεγε από το καλοκαίρι ότι θέλει αλλαγές και δεν θα έμενε με άλλες προτάσεις. Το παράδοξο είναι πως οι ίδιοι άνθρωποι που κατακρίνουν την διοίκηση για την ανανέωση του Ιτούδη, σε έναν νέο προπονητή μετά από τέσσερις ήττες θα έλεγαν "Γιατί άλλαξες έναν που ήξερε να παίρνει αποτελέσματα;". Όλοι κάνουν λάθη και ο Δημήτρης το ίδιο. Δεν υπάρχει λόγος για δραστικές αλλαγές, συνεχίζουμε να τον εμπιστευόμαστε και να δουλεύουμε μαζί του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags