Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έξι κρούσματα κορωνοϊού στο γυναικείο μπάσκετ - Διακόπηκαν οι προπονήσεις!
| 2021-11-07 15:41:00

Έξι κρούσματα κορωνοϊού στο γυναικείο μπάσκετ του ΠΑΟ - Διακόπηκαν οι προπονήσεις!

Sportdog Team
Έξι κρούσματα κορωνοϊού στο γυναικείο μπάσκετ του ΠΑΟ - Διακόπηκαν οι προπονήσεις!

Συναγερμός στο μπασκετικό τμήμα γυναικών του Τριφυλλιού, καθώς έξι μέλη της ομάδας βρέθηκαν θετικά σε Covid-19 και φυσικά ενημερώθηκαν ΕΟΔΥ, ΓΓΑ και ΕΟΚ.

Παναθηναϊκός: Διακοπή προπονήσεων στο Τριφύλλι, καθώς έξι μέλη της ομάδας μπάσκετ γυναικών βρέθηκαν θετικά σε έλεγχο για κορωνοϊό, με την επιστροφή της αποστολής από την Πολωνία, όπου βρισκόταν για το ευρωπαϊκό ματς με την Πολκοβίτσε.

Ο Παναθηναϊκός έκανε πολλά ταξίδια τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα οι παίκτριες και τα μέλη της ομάδας να έρθουν σε επαφή με αρκετό κόσμο και διαφορετικές χώρες, με αποτέλεσμα δυστυχώς να κολλήσουν Covid-19.

Φυσικά, προπονήσεις δεν έχουν πραγματοποιηθεί από την επιστροφή του Τριφυλλιού από την Πολωνία κι έπειτα, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος περαιτέρω διασποράς, ενώ ο Ερασιτέχνης ενημέρωσε τους αρμόδιους φορείς (ΕΟΔΥ, ΕΟΚ και ΓΓΑ) για τα κρούσματα κορωνοϊού ενώ όλα τα μέλη που βρέθηκαν θετικά απομονώθηκαν από την πρώτη κιόλας στιγμή. 

Όσον αφορά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, το πρωτάθλημα έχει διακοπή έτσι κι άλλιως τώρα, με το επόμενο παιχνίδι να είναι στις 20/11 κόντρα στις Εσπερίδες. Στη συνέχεια οι Πράσινες θα αντιμετωπίσουν την Ενισέι (23/11) και έπειτα έχουν το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (28/11). 

Πρώτο μέλημα για τη διοίκηση του ΑΟ είναι η υγεία των αθλητριών και των μελών του σταφ και μετά όλα τα άλλα. Τέλος και όσον αφορά στις προπονήσεις, αυτές θα ξεκινήσουν όταν υπάρχει σιγουριά ότι δεν υπάρχει περαιτέρω διασπορά. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags