Facebook Pixel Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς - Τα έβαλε με τους οπαδούς της ομάδας του την ώρα του αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-11-07 16:45:00

Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς - Τα έβαλε με τους οπαδούς της ομάδας του την ώρα του αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς - Τα έβαλε με τους οπαδούς της ομάδας του την ώρα του αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

"΄Εκρηξη" από τον προπονητή της Παρτιζάν, ο οποίος δεν δίστασε να τα βάλει με τους οργανωμένους της Παρτιζάν εξαιτίας ενός υβριστικών συνθημάτων που ακούστηκαν στο γήπεδο.

Η αναμέτρηση της Παρτιζάν με την FMP "σημαδεύτηκε" από υβριστικά συνθήματα των οπαδών της Παρτιζάν, που προκάλεσε την αντίδραση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Συγκεκριμένα, οι "ασπρόμαυροι" φώναξαν σύνθηματα κατά της Βέσνα Τσόβιτς, συζύγου του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα, γεγονός που εξόργισε τον Ομπράντοβιτς.

Ο "Ζοτς" σηκώθηκε από τον πάγκο του και κατευθύνθηκε προς την εξέδρα των οπαδών, ζητώντας τους να σταματήσουν τα εν λόγω συνθήματα με χαρακτηριστικές χειρονομίες.

«Επέστρεψα εδώ για να δουλέψω μετά από πολύ καιρό και είπα στην εισαγωγική συνέντευξη Τύπου της Παρτιζάν πώς θα συμπεριφερθώ και πώς θα προσπαθήσω να επηρεάσω τους παίκτες μου, τους ανθρώπους που εργάζονται στην Παρτιζάν και τους οπαδούς. Το αν μπορώ να το κάνω ή όχι είναι μια άλλη ερώτηση. Πάντα προσπαθούσα να συμπεριφέρομαι σωστά» τόνισε ο Ομπράντοβιτς για το περιστατικό στην συνέντευξη τύπου.

Για την ιστορία η Παρτιζάν σημείωσε μία ακόμη νίκη και παραμένει αήττητη σε Αδριατική Λίγκα και Eurocup, επικρατώντας της FMP με 74-69.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags