Facebook Pixel ΕΟΚ: ΣΟΚ στην Ελλάδα! Πέθανε από κορωνοϊό βοηθός προπονητή ομάδας μπάσκετ
| 2021-11-14 20:10:00

ΣΟΚ στην Ελλάδα! Πέθανε από κορωνοϊό βοηθός προπονητή ομάδας μπάσκετ

Sportdog Team
ΣΟΚ στην Ελλάδα! Πέθανε από κορωνοϊό βοηθός προπονητή ομάδας μπάσκετ

Ακόμα μια τραγική ιστορία έρχεται στην δημοσιότητα, με έναν άνθρωπο που έχει περάσει πολλά χρόνια στους πάγκους έφυγε από την ζωή χτυπημένος από κορωνοϊό μόλις στα 49 του χρόνια.

ΕΟΚ: Μόλις στα 49 του χρόνια έφυγε από την ζωή ο βοηθός προπονητή του Αίολου Τρικάλων, Χρήστος Γκότας, που παρά το γεγονός πως είχε εμβολιαστεί πλήρως η κατάστασή του επιδεινώθηκε το τελευταίο 24ωρο με αποτέλεσμα να καταλήξει, με την Ελληνική Ομοσπονδία να στείλει συλλυπητήρια επιστολή, ενώ ο αγώνας της Β' Εθνικής με τους Τιτάνες Παλαμά που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή (14/11) αναβλήθηκε.

«Η οικογένεια του μπάσκετ θρηνεί σήμερα για την απώλεια ενός μέλους της. Ο Χρήστος Γκότας, μέλος του τεχνικού επιτελείου του Αίολου Τρικάλων, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη στους οικείους του, στους ανθρώπους της ομάδας του αλλά και σε όλον τον κόσμο του μπάσκετ.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Για το λόγο αυτό ο αγώνας του σωματείου με τους Τιτάνες Παλαμά που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα (14/11) για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών (3ος Όμιλος), αναβάλλεται», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags