Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Στο ΣΕΦ με πολύ κόσμο το ντέρμπι γυναικών!
| 2021-11-17 16:08:00

Οριστικό: Στο ΣΕΦ με πολύ κόσμο το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Sportdog Team
Οριστικό: Στο ΣΕΦ με πολύ κόσμο το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Η ΕΟΚ έκανε δεκτό το αίτημα των Ερυθρολεύκων κι έτσι το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στις Πράσινες θα γίνει στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού με τον Βόλο για την Super League.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: O Ολυμπιακός είχε ζητήσει να ξεκινήσει την επόμενη Κυριακή ο αγώνας στις 17:45 και να διεξαχθεί στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ, με την ΕΟΚ να απαντάει αρχικά αρνητικά καθώς ίδια ώρα (18:00) παίζει και η Εθνική ανδρών στη Θεσσαλονίκη.

Τελικά σήμερα, το αίτημα του Ολυμπιακού έγινε δεκτό κι έτσι το μεγάλο ντέρμπι των γυναικών θα γίνει στην κεντρική σάλα και με πολύ κόσμο που θα μπορεί να μετακινηθεί από το Καραϊσκάκη στο ΣΕΦ, καθώς λίγες ώρες πριν (15:00) αγωνίζονται Ολυμπιακός-Βόλος για τη Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας Ολυμπιακός ΣΦΠ – Παναθηναϊκός ΑΟ, για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών της 28/11/2021 αντί στο Βοηθητικό του ΣΕΦ (ΑΙΘ. 5) και ώρας 14.00, θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΣΕΦ (Κεντρική Σάλα) στις 17.45».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags