Facebook Pixel Σάσα Βεζένκοφ: Ατάκες... φωτιά από Βεζένκοφ για τον αγώνα με Εφές και το τέταρτο δεκάλεπτο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-11-18 22:04:00

Ατάκες... φωτιά από Βεζένκοφ για τον αγώνα με Εφές και το τέταρτο δεκάλεπτο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Βεζένκοφ για τον αγώνα με Εφές και το τέταρτο δεκάλεπτο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις έκανε ο παίκτης του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (19/11) με την Μακάμπι, αλλά παράλληλα αναφέρθηκε και στον αγώνα με την τουρκική ομάδα χρησιμοποιώντας πολύ σκληρή γλώσσα.

Σάσα Βεζένκοφ: Την τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα του έκανε ο Ολυμπιακός στην Πόλη από την Εφές την Τετάρτη (17/11) και ο παίκτης της ομάδας μίλησε για το τελευταίο δεκάλεπτο στην Τουρκία κάνοντας λόγο για ντροπή, ενώ παράλληλα τόνισε πως πρέπει οι Ερυθρόλευκοι να πάρουν τη νίκη με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

«Παίζουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι, με μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα, που έχει δείξει από νωρίς στην Ευρωλίγκα ότι πάει για μεγάλα πράγματα. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Προερχόμαστε από δύο άσχημα αποτελέσματα, οπότε θέλουμε σίγουρα να πάρουμε αυτή τη νίκη και να συνεχίσουμε το αήττητο μέσα στο γήπεδό μας. 

Η Ευρωλίγκα είναι έτσι που παίζουμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Σίγουρα, η έδρα και ο κόσμος μας δίνουν δύναμη, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε μόνο σ’ αυτό. Πρέπει να παίρνουν κι εκτός έδρας αποτελέσματα. Το μόνο που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να κερδίσουμε τη Μακάμπι, γιατί είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια μέσα στη διοργάνωση. 

Το τέταρτο δεκάλεπτο με την Εφές δεν χρειάζεται να το σχολιάσω. Δεν πήγαμε καν να παίξουμε. Ήταν ντροπή, δεν κάναμε τίποτα σωστά ούτε σε άμυνα, ούτε σε επίθεση. Αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε γιατί έχουμε έναν αγώνα αύριο. Σίγουρα, θέλαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη στο χθεσινό παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να βελτιωθούμε, για να κερδίσουμε αύριο οπωσδήποτε», είπε ο Σάσα Βεζένκοφ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags