Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφή Μπαρτζώκα… λόγω ΠΑΟ - Έρχεται ΣΕΦ τον Δεκέμβρη - Επιστροφή Ντιλέινι για Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2021-11-24 22:54:00

Μεταγραφή Μπαρτζώκα… λόγω ΠΑΟ - Έρχεται ΣΕΦ τον Δεκέμβρη - Επιστροφή Ντιλέινι για Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll
Μεταγραφή Μπαρτζώκα… λόγω ΠΑΟ - Έρχεται ΣΕΦ τον Δεκέμβρη - Επιστροφή Ντιλέινι για Ολυμπιακό!

Ποιος βρίσκεται στη "μαύρη λίστα" και ποιον θέλει ο Ομπράντοβιτς. Έντονος ο προβληματισμός στο Λιμάνι μετά την ήττα από το Τριφύλλι και απόφαση για ενίσχυση στους ψηλούς. Ο... τελικός με Αρμάνι και η αγορά που έχει παίκτες, αλλά και μεγάλο ανταγωνισμό.

Ο Ολυμπιακός δεν καταστράφηκε με την ήττα από τον Παναθηναϊκό αλλά σαφώς χρειάζεται νίκες άμεσα, προκειμένου η καλή ψυχολογία να επανέλθει. Και η αρχή θα αναζητηθεί σε δύο μέρες στο Μιλάνο, εκεί, όπου τον περιμένει η επίσης πληγωμένη Αρμάνι, η οποία προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα.

Την ίδια ώρα οι Πειραιώτες δεν είναι μόνο ότι έχουν φρέσκια την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Είναι κι ότι φέτος δεν έχουν κερδίσει μακριά από το ΣΕΦ στην Ευρωλίγκα, κάτι, που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή τους με την Αρμάνι, που δεν θα έχει τον τραυματία Μήτογλου, θα έχει, όμως, τον Ντιλέινι, που επανέρχεται μετά από καιρό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρέπει να βρει τρόπους, ώστε να ξεπεραστεί το εμπόδιο των Ιταλών και να οδηγήσει έτσι την ομάδα του στην πρώτη της εκτός έδρας νίκη. Ο Κουίνσι Εϊσι επιστρέφει μετά την γαστρεντερίτιδα, που τον ταλαιπώρησε, και μένει να φανεί πόσο έτοιμος είναι για το δύσκολο φορτίο, που έχει ο Ολυμπιακός. Από το τι θα δείξει ο Εϊσι καθώς και από την εικόνα του Μάρτιν θα εξαρτηθεί το αν θα πάρει ψηλό η ομάδα του Πειραιά. Αν και ήδη φαίνεται να έχει παρθεί η απόφαση για ενίσχυση της φροντ-λάιν, τη στιγμή, που ο χρόνος περνάει και δεν υπάρχει πολυτέλεια να χάνονται παιχνίδια.

Η αγορά έχει λύσεις, άλλωστε η Αρμάνι, που ψάχνει για αντικαταστάτη του Μήτογλου, έχει στο μυαλό της τον πρώην σταρ του ΝΒΑ, Τζαλίλ Οκαφόρ. Παίκτης, που είχε απασχολήσει προ καιρού και την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μέσα στον Δεκέμβριο πρέπει να περιμένουμε την κίνηση στους ψηλούς του Ολυμπιακού, που στεναχωρήθηκε από την ήττα στο ντέρμπι, όλοι, όμως, στις τάξεις του πιστεύουν ότι το τέλος της σεζόν θα τους βρει πολύ χαρούμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σιωπή" στο Λιμάνι μετά το... σοκ - "Κράξιμο" σε Μπαρτζώκα - Ο πρώτος που την... πληρώνει για ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags