Facebook Pixel Γιώργος Μπαρτζώκας: Φοβερές ατάκες Μπαρτζώκα - Ποιους αποθέωσε μετά το... πάρτι στο Μιλάνο - "Πρέπει να ξεχάσουμε..."
Μπάσκετ
| 2021-11-27 00:10:00

Φοβερές ατάκες Μπαρτζώκα - Ποιους αποθέωσε μετά το... πάρτι στο Μιλάνο - "Πρέπει να ξεχάσουμε..."

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Μπαρτζώκα - Ποιους αποθέωσε μετά το... πάρτι στο Μιλάνο - "Πρέπει να ξεχάσουμε..."

Για μία νίκη που ήρθε μέσα από την ομαδική προσπάθεια έκανε λόγο ο τεχνικός του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του μετά το διπλό των Ερυθρολεύκων στο Μιλάνο επί της Αρμάνι.

Ολυμπιακός: Η νίκη επί της Αρμάνι και ο τρόπου που επετεύχθη ενθουσίασαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος αποθέωσε τόσο τους παίκτες του όσο και τους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα στην Ιταλία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

«Θέλω να δώσω τα credit στους παίκτες μας και στους φιλάθλους μας που ήρθαν για να μας υποστηρίξουν. Ήταν μία απόλυτα ομαδική προσπάθεια επειδή σήμερα είχαμε μία σπουδαία εμφάνιση επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο και μία πολύ καλή αμυντικό εικόνα, κατά την γνώμη μου, στο δεύτερο μέρος. Ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό όταν παίζεις ενάντια στην Αρμάνι. Σταματήσαμε την δημιουργία από τους Ντιλέινι και Σέρχι και για αυτό, προφανώς, κερδίσαμε το παιχνίδι. Είναι μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη. Αλλά από αύριο πρέπει να την ξεχάσουμε γιατί η Euroleague είναι πραγματικά πολύ σκληρή. Νομίζω πως η ομάδα δουλεύει στην σωστή κατεύθυνηση, κάθε παίκτης έχει συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι. Σήμερα είχαμε πολλές ασίστ και πολλή δημιουργία. Επομένως πιστεύω στους παίκτες μου. Είναι ταλαντούχοι. Απλώς χρειάζεται να παίζουμε σαν σύνολο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags