Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Στην αγορά για... νέο Φέρελ - Εκεί ψάχνει για μεταγραφή - Έκπληξη και με ψηλό στο ΟΑΚΑ!
| 2021-11-27 23:32:00

Στην αγορά για... νέο Φέρελ ο ΠΑΟ - Εκεί ψάχνει για μεταγραφή - Έκπληξη και με ψηλό στο ΟΑΚΑ!

του Pick n' Scroll
Στην αγορά για... νέο Φέρελ ο ΠΑΟ - Εκεί ψάχνει για μεταγραφή - Έκπληξη και με ψηλό στο ΟΑΚΑ!

Η αλλαγή κλίματος στο Τριφύλλι και η απόφαση για ενίσχυση του ρόστερ. Οι δύο νίκες με Ολυμπιακό και Ζενίτ... γύρισαν το κουμπί και οι Πράσινοι είναι αισιόδοξοι για τη συνέχεια, θα χρειαστούν βέβαια και μεταγραφές και ήδη έχουν βγει στην αγορά. Οι πρώτες πληροφορίες!

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός ήταν βουτηγμένος στην απελπισία καθώς έχασε τόσο από την Ζαλγκίρις, όσο και από την Μπάγερν. Μάλιστα μερικές μέρες μετά είχε το βουνό μπροστά του, που λεγόταν ντέρμπι με τον ανώτερο ποιοτικά Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σήμερα, περίπου μία εβδομάδα μετά, τα πράγματα στους «πράσινους» είναι στο αντίθετο άκρο. Η τεράστια νίκη στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού είναι ο βασικός λόγος, αλλά ακολούθησε και άλλο σπουδαίο αποτέλεσμα επί της Ζενίτ στο ΟΑΚΑ. Με την μία ο Παναθηναϊκός δεν έγινε ομάδα φάιναλ-φορ, αλλά σίγουρα η ψυχολογία του είναι πλέον πολύ ανεβασμένη.

Και οι άνθρωποί του γνωρίζουν ότι για τα πολύ πιο δύσκολα, που έρχονται, το ρόστερ πρέπει να ενισχυθεί. Ο Γιόγκι Φέρελ είναι στην πόρτα της εξόδου και οι νταμπλούχοι ψάχνουν τον άνθρωπο, με τον οποίο θα καλύψουν το κενό του. Δεν βιάζονται, αλλά αν τον βρουν μπροστά τους, θα τον πάρουν αμέσως. Και αυτή την φορά δεν θα πάνε σε παίκτη, που έρχεται κατευθείαν από το ΝΒΑ, αλλά σε κάποιον, που να ξέρει την διαδικασία της Ευρώπης.

Το τιμ του εξάστερου ψάχνει εξονυχιστικά την αγορά, στη προσπάθειά του να εντοπίσει την καλύτερη δυνατή λύση. Μπορεί να είναι ένας παίκτης από την Ευρωλίγκα, μπορεί να είναι κι από άλλη διοργάνωση, όπως προσπαθεί τώρα να κάνει η Φενέρ με τον σούπερ σκόρερ Άλερικ Φρίμαν της Μπούρσασπορ.

Πολλοί λένε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει -κι- έναν ακόμη ψηλό για να βοηθάει τον Παπαγιάννη. Οι «πράσινοι» εννοείται ότι το ξέρουν κι αυτό και δεν αποκλείεται όχι τώρα αλλά σε βάθος χρόνου να δουλέψουν κι αυτό το κεφάλαιο. Δεν υπάρχουν γενικώς πολλά χρήματα, υπάρχει, όμως, η διάθεση να ενισχυθεί το ρόστερ ώστε η παρουσία στην Ευρωλίγκα να γίνει καλύτερη και βέβαια να κατακτηθούν οι τίτλοι στην Ελλάδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παθαίνει κόμπλεξ κι ο Μάικ Τζέιμς! Τράβηξε γερό χαρτί ο Παναθηναϊκός - Γκαρντ με ασύλληπτα νούμερα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags