Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγάλο πρόβλημα για Πρίφτη - Βασικός Έλληνας δεν παίζει με ΤΣΣΚΑ - Ποιος είναι αμφίβολος
Μπάσκετ
| 2021-12-01 14:08:00

Μεγάλο πρόβλημα για Πρίφτη - Βασικός Έλληνας δεν παίζει με ΤΣΣΚΑ - Ποιος είναι αμφίβολος

Sportdog Team
Μεγάλο πρόβλημα για Πρίφτη - Βασικός Έλληνας δεν παίζει με ΤΣΣΚΑ - Ποιος είναι αμφίβολος

Με μία μεγάλη απουσία και έναν αμφίβολο, του οποίου η παρουσία θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ταξίδεψε στη Μόσχα για το ματς με την ΤΣΣΚΑ ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι θα στερηθούν της παρουσίας του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος δεν ταξίδεψε τελικά στη Μόσχα για την αυριανή (2/12) αναμέτρηση λόγω ίωσης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται από βαριά ίωση τις τελευταίες μέρες και δεν προπονήθηκε καθόλου μετά την νίκη επί της Ζενίτ. Ο «Παπ» έκανε προσπάθειες να ακολουθήσει την ομάδα στο ταξίδι της στην Μόσχα, αλλά δεν ήταν έτοιμος μετά την περιπέτεια της υγείας του και έμεινε στην Αθήνα.

Αμφίβολος για το ματς είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης, που πάντως ακολούθησε κανονικά την αποστολή για τη Ρωσία. Ο «Big Papa» δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και τις προηγούμενες δύο μέρες έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Την ημέρα του αγώνα (2/12) οι προπονητές και οι γιατροί του «τριφυλλιού» θα δουν ξανά την κατάστασή του, για να αποφασίσουν αν θα τον χρησιμοποιήσουν στο ματς με τους Μοσχοβίτες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags